MHP Milletvekili Aday Adayı Ersançmış'tan İha'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Aday Adayı Ersançmış'tan İha'ya Ziyaret

MHP Milletvekili Aday Adayı Ersançmış\'tan İha\'ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimlerde Kars’tan aday adayı olduğunu açıklayan Onur Ersançmış, İhlas Haber Ajansı (İHA)’yı ziyaret etti.

26.01.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimlerde Kars'tan aday adayı olduğunu açıklayan Onur Ersançmış, İhlas Haber Ajansı (İHA)'yı ziyaret etti.

Kars'a gelen Onur Ersançmış, yaklaşan Genel Seçimler öncesinde vatandaşarla bir araya gelerek durum değerendirmesi yapıyor. Kentte vatandaşlarla bir araya gelen Ersançmış, İHA Kars Temsilcisiliği'ni de ziyaret etti.

2015 Genel Seçimlerde Kars'tan Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirten Onur Ersançmış, kentin sorunlarını bildiğini ifade ederek Kars'a hizmet etmek için MHP'den aday adayı olduğunu söyledi.

Son genel seçimlerden günümüze kadar 4 yıl geçmesine rağmen Kars'ta değişen hiçbir şeyin olmadığını kaydeden Onur Ersançmış, "Kars'ta bir arpa boyu yol alınmamış. İnsanlar kurtuluş için Kars'tan göç ediyor. Büyük şehirlere gidiyor. Oysa Kars göç veren değilde, göç alan bir şehir olmalıdır. Bu doğrultuda Kars'ın kötü talihini değiştirmek için MHP'den aday adayı oldum. İnşallah hep birlikte Kars'a hak ettiği hizmetleri getireceğiz" dedi.

Kars'ta herkesimden ilgi gördüğüne dikkat çeken Ersançmış, Karslı olmasının uzun yıllar Kars'ta kalmasının ve gençliğinin verdiği enerjiyi Kars için kullanacağını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İHA Temsilcisi Işık Çapanoğlu ise MHP Kars Milletvekili aday adayı Onur Ersançmış'a çalışmalarında başarılar diledi.

ONUR ERSANÇMIŞ

27.04.1984 tarihinde Kars Merkez Kümbetli Köyü'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini aynı şehirde tamamladı daha sonra Kars Kafkas Üniversitesi MYO Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama Bölümünü bitirdi. Ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Vatani görevini İstanbul'da yaptı. 2010 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavını kazanarak Türkiye İş Kurumu'na Kamu Görevlisi olarak atandı. Ardından Kars Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim dalında Yüksek Lisans (master) yapmaya başladı. Yüksek Lisans eğitimi, "Dönüştürücü Liderlik Anlayışı ile Örgütsel Sessizlik" konusuyla tez aşamasındadır. Çocuk denecek yaşlardan itibaren Ülkü Ocaklarının hemen her kademesinde çeşitli görevler yaptı. 2004-2009 yılları arası Kars Ülkü Ocakları 2. Başkanlığı ve 2009-2013 yılları arasında Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı görevini yaptı. Başkanlığı döneminde birçok sosyal ve kültürel proje gerçekleştirdi, gençliğin milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesi için özellikle eğitim faaliyetlerine öncelik verdi. Daha sonra Ülkü Ocakları Genel Merkezi Teşkilatlandırma Birim Başkanlığı'na getirilen Onur Ersançmış halen bu göreve devam etmektedir. MHP Genel Merkezi bünyesindeki "Siyaset ve Liderlik Okulu'ndan" başarıyla mezun olup diplomasını aldı. Çevresinde dürüst ve ağırbaşlı kişiliğiyle tanınan Onur Ersançmış evli ve bir çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Aday Adayı Ersançmış'tan İha'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement