MHP Milletvekili Adayları Salgı Grubuyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Adayları Salgı Grubuyla Bir Araya Geldi

MHP Milletvekili Adayları Salgı Grubuyla Bir Araya Geldi

Salı Sanayici ve işadamları Grubunun bu haftaki Salı Grubu toplantısı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adaylarının katılımıyla ATİK’de yapıldı.

19.05.2015 15:31

Salı Sanayici ve işadamları Grubunun bu haftaki Salı Grubu toplantısı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adaylarının katılımıyla ATİK'de yapıldı. İşadamı Serkan Öztürk'ün davet sahibi olduğu, Grup Başkanlığını Muharrem Koç'un yaptığı toplantıya MHP Milletvekili Mehmet Günal, milletvekili adayları Cengizhan Gököz, Alperen Erol, Muratpaşa İl Spor Müdürü Ali Fuat Uludağ, SGK Denetmeni Alim Has, THK Başkanı Vasıf Yüceliş, KGF Antalya Şube Müdürü Serkan Eser, Anadolu Lara Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Şükriye Aydın, Beyaz Gazetesi Yazarı Ahmet Dökdök, My Gazete Reklam Müdürü Zeynep Çetinkaya konuk olarak katıldı.

Toplantıda konuşan MHP Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal, parti olarak hükumet olmaya hazır olduklarını, parti seçim programının hükumet programı taslağı niteliğinde hazırlandığını belirterek, "Afaki, gerçekten uzak olan vaatlerde bulunmadık. Biz de diyebilirdik ki asgari ücreti 2000 lira yapacağız. Biz asgari ücreti hesapladık, gerçek rakamlarla, gerçekleşmesi mümkün olan 1400 lira olarak vaat ettik. Biz bu programı seçime yönelik değil, hükumet olmaya yönelik hazırladık ve hükumeti yönetmeye hazırız" dedi.

Günal, MHP olarak ekonomik atılımı sanayiden başlatacaklarını, ekonomiyi ve üretimi onarım programıyla işe başlayacaklarını da belirterek, yurt içi kaynakların yeterince kullanılamadığını, MHP olarak yatırım, üretim, ihracat sektörlerini dar bölgeli teşvikle işe başlayacaklarını dile getirdi.

Milletvekili adayı Avukat Cengizhan Gököz ise ülkede adalet ve hukukun uygulanmadığını belirterek, MHP olarak hassasiyetlerinden birinin hukukun üstünlüğü ve adalet mekanizmasının tarafsızlığı olduğunu vurguladı.

Toplantının konuğu diğer MHP milletvekili adayı Alperen Erol, MHP olarak halkın en refah şekilde yaşayabileceği bir program hazırladıklarını belirterek, Antalya halkına "MHP'ye destek olmaları" çağrısında bulundu.

MHP Milletvekili adayları, İş adamlarının sorularını da yanıtladı. MHP'nin seçim sonrası hükumet kurması noktasında Ak Parti'yi destekleyip desteklemeyeceği, koalisyon kurup kurmayacağı sorusuna, "Ülkenin çıkarları neyi gerektiriyorsa, bunu yapacağız. Ancak koalisyon konusunda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partiler gerekli işareti vermiştir" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Adayları Salgı Grubuyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement