Midyat'ta Hayatını Kaybeden Suriyeli Kadın - Son Dakika
Yerel

Midyat'ta Hayatını Kaybeden Suriyeli Kadın

Kaymakamlık, Suriyeli Sabiha Hudeyir'in Epilepsi hastalığından dolayı öldüğünü bildirdi.

10.09.2014 15:37

Midyat Kaymakamlığı, Suriyeli Sabiha Hudeyir'in Epilepsi hastalığından dolayı öldüğünü bildirdi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, bazı yayın organlarında ölümü hakkında asılsız iddialar yer alan Hudeyir'in eşi ve bir çocuğu ile Suriye'nin Halep bölgesinden gelerek Midyat Konaklama Merkezi'ne 5 Temmuz'da yerleştirildiği belirtildi.

Hudeyir'e Epilepsi hastalığı, depresyon bozukluğu, anksiyete ve konversif bozukluk teşhisi konulduğu, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Mardin Devlet Hastanesi ve Midyat Devlet Hastanesi'ne 85 defa tedavi amacıyla gönderildiği kaydedilen açıklamada, vefatından bir gün önce de muayene için Mardin Devlet Hastanesi Nöroloji bölümüne gittiği anımsatıldı.

Hudeyir'in 2 Eylül'de çadırında nöbet geçirdiğinin görülmesi üzerine durumun 112 Acil Servisine bildirildiği belirtilen açıklamada, şunlara yer verildi:

"İlk müdahale yapıldıktan sonra Midyat Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen hasta kurtarılamayarak vefat etmiştir. Ölü muayenesi Midyat Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılmış, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Diyarbakır Adlı Tıp Kurumuna gönderilmiştir. Hudeyir'in cenazesi 2 Eylül'de eşinin isteği doğrultusunda Midyat'ta Belediye Mezarlığına defin edilmiştir." - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Midyat'ta Hayatını Kaybeden Suriyeli Kadın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement