Polis Memurunun Şehit Edildiği Saldırıyla İlgili 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Polis Memurunun Şehit Edildiği Saldırıyla İlgili 2 Kişi Tutuklandı

Polis Memurunun Şehit Edildiği Saldırıyla İlgili 2 Kişi Tutuklandı

Mardin'de PKK'lıların bir polis memurunu şehit ettiği, birini de yaralandığı saldırıyla ilgili bağlantısı olduğu öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

13.08.2015 15:48  Güncelleme: 18:28

Mardin'in Midyat ilçesinde PKK'lıların polis memuru Abdullah Ümit Sercan'ın şehit olduğu, Cumhur Özsoy'un da yaralandığı saldırıyla ilgili bağlantısı olduğu gerekçesiyle yakalanan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRDILAR

Midyat Cumhuriyet Bulvarı üzerinde 8 Ağustos gecesi PKK'lıların polis aracına uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda polis memuru Abdullah Ümit Sercan şehit oldu, Cumhur Özsoy da yaralandı.

SALDIRIYLA BAĞLANTISI BULUNAN 4 KİŞİ YAKALANDI

Saldırıyla ilgili geniş çaplı operasyon düzenleyen polis, Midyat ve Nusaybin ilçelerinde saldırıyla ilgili bağlantısı bulunduğu gerekçesiyle 44 yaşındaki A.A., 32 yaşındaki D.Y., 20 yaşındaki A.S. ve 19 yaşındaki E.K.'yi gözaltına aldı.

2 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Terörle Mücadele Şubesi Müdürlüğü'nde soruşturmaları tamamlanan geniş güvenlik önlemleri altında Midyat Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden A.A. ve D.Y. çarıldıkları nöbetçi mahkemede, 'terör örgütü üyesi olmak' suçlamasıyla tutuklanarak Midyat M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Diğer şüpheler A.S. ile E.K., adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Memurunun Şehit Edildiği Saldırıyla İlgili 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement