Milletvekili Ahmet Tan, Eskigediz'deki Anayol Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Ahmet Tan, Eskigediz'deki Anayol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Milletvekili Ahmet Tan, Eskigediz\'deki Anayol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz Beldesinde, karayolları ekipleri tarafından anayol yapım çalışması başlatıldı.

10.06.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz Beldesinde, karayolları ekipleri tarafından anayol yapım çalışması başlatıldı.

Eskigediz beldesinin kanalizasyon hatlarının yenilenmesi sebebiyle en işlek anayolu güzergahı olan Cumhuriyet Caddesi'nde ciddi arızalar meydana geldi. Bu arızaların giderilmesi ve yolda köklü düzenleme yapılması amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve Belediye Başkanı Ercan Şimşek tarafından girişim başlatıldı. Yapılan girişimlerin ardından Karayolları 14. Bölge Müdürlüğünce Eskigediz Beldesi Cumhuriyet Caddesi'nde başlatılan yol çalışmaları Eskigediz Sağlık Ocağı girişinden başlayarak belediye hizmet binası önüne kadar devam edecek. Yolda 12 bin metrekarelik alan bordürleriyle birlikte sökülerek tamamen yenilenecek.

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, yapılan çalışmalar hakkında Karayolları Yetkilileri ve Belediye Başkanı Ercan Şimşek'ten bilgi aldı.

Milletvekili Ahmet Tan, 5 bin yıllık yerleşim merkezi olan Eskigediz'in tarihi dokusu ile dengeli yürütülen düzenleme çalışmalarının beldeyi rahatlatıp güzelleştirdiği gibi tarihi özelliklerini de öne çıkaracağını söyledi.

Yol yapım çalışmaları hakkında bilgi veren Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, vatandaşların memnuniyetini hep ön planda tuttuklarını ve bunun için yoğun gayret gösterdiklerini belirterek, beldenin cadde ve sokaklarını kilit parke taşı ile donatıp tarihi özellikleri koruyacaklarını söyledi.

Başkan Şimşek, "Yolun yapılmasında emeği geçen Kütahya Milletvekili Ahmet Tan'a, Karayolları 14.Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ve Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Aslan'a, Emet Karayolları ekibine ve emeği geçenlere beldem ve şahsım adına teşekkür ederim" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Ahmet Tan, Eskigediz'deki Anayol Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement