Milletvekili Candan Başkan Uysal ile Köyleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Candan Başkan Uysal ile Köyleri Ziyaret Etti

Milletvekili Candan Başkan Uysal ile Köyleri Ziyaret Etti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan ile Belediye Başkanı Hüseyin Uysal köyleri ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladı.

06.10.2014 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan ile Belediye Başkanı Hüseyin Uysal köyleri ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Cöbek, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, AK Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyeleri Ali Tarakçı ve Kazım Beceren ile Yunuslu Köyü'nde vatandaşların bayramlarını kutladı.

Yunuslu Köyü'nde bir vatandaşın evinde bayram yemeğine katılan Milletvekili Candan, Başkan Uysal ve beraberindeki kalabalık topluluk daha sonra köy meydanında kahvehanede vatandaşlar ile bir araya gelip bayramlarını kutlayarak sorunlarını dinledi.

EREĞLİ'DE DAMACANA TARİH OLACAK

Kdz. Ereğli'de tek amaçlarının doğup büyüdüğü memlekete hizmet olduğunu belirten Milletvekili Candan, devletin Ereğli'ye gelmeye başladığının görüldüğünü söyledi. Candan burada yaptığı konuşmasında "Bayramınızı kutluyorum. Bu bayram bir araya gelelim dedik. Bayram bayram belli yerleri ziyaret ediyoruz. Bu bayram da Yunuslu köyü oldu. Ben göreve geleli 3.5 yıl oldu. Belediye Başkanımızın 5-6 ay oldu. Ereğli'de yapılan değişiklikleri görüyorsunuz. Yolundan adliyesine hastanesine kadar baştan aşağıya kadar Ereğli'yi değiştiriyoruz. Yenilikler yapacağız. Devletin Ereğli'ye ağır ağır geldiğini görmeye başladık. Biz milletvekili olduktan sonra gece gündüz bu işler için uğraşıyoruz. Ormanlı Cuma tarafına gölet yaptırıyoruz oradaki su sorununu çözeceğiz. 30 yıldır Çiğdemli Köyü'nün su sorun vardı çözüyoruz. Ereğli'ye Kızılcapınar Barajı'ndan su gelecek. Bu gelecek su şişe suyundan daha temiz bir su olacak çünkü arıtma tesisi yapılıyor. Şişe suyu bile almasına gerek kalmayacak. Dünya kadar damacana verilen sular artık gerek kalmayacak. Bu köylerin hepsi benim insanım, benim birinci önceliğim köylerdir her zaman muhtarlarımıza da bunu söylemişimdir. Köylerden bir şikayet gelmemeli, elbette herkesin bir sıkıntısı var, sorun var. İl genel meclis üyelerimiz de buradalar. Nerede problem varsa bunlardan benim problemim var mücadele etmeye çalışıyorum. Ben milletvekili olduğum zaman en büyük sorun elektrik problemi idi, direklerin dipleri çürümüştü, muhtarlarımız Enerji-Sa yetkililerine ulaşamıyordu, öncelikle bunları çözdük" dedi.

Vatandaşlar Candan'a teşekkür ederek artık su ve elektrik problemi yaşamadıklarını söylediler.

"SİZİN ELİNİZE DİKEN BATSA BENİM ELİME ÇİVİ BATAR"

Ankara'nın imkanlarını Ereğli'ye taşımak için çalıştıklarını anlatan Candan, çözülebilecek her sorunu çözmek için Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile çalışma yaptıklarını dile getirdi. Candan konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; "Şunu bilin ben sizin bir evladınız olarak benim için köy çok önemli. Sizin burada elinize diken batsa benim Ankara'da çivi batar. Beraber belediye başkanımız ile çalışmaya çalışıyoruz. Hatamız olabilir, eksiğimiz olabilir ama bu art niyetimizden değil belki gözümüzden kaçtığındandır. Bizden istediğiniz var ise biz buradayız. Yapılabilecek bir şey varsa tabi ki varız. Elimizden geldiğince Ankara'nın hizmetini getirmek istiyoruz. Biz hizmet etmek için geldik zengin olmak için gelmedik. Ben bu topraklarda doğdum. Benim hedefim bu topraklara hizmet etmektir. Bunun için bu yaptığımız hiçbir şeyin ismini aramıyoruz. Yeter ki bizim insanımızın boynunu Ereğli'de bükülmesin."

UYSAL'DAN GENÇLERE DESTEK SÖZÜ

Milletvekili Candan ve Başkan Uysal yerel türkülerle klip yaparak sosyal medyada ünlenen bir gurup genç ile bir araya geldi. Gençler Başkan Uysal ve Milletvekili Candan'a paylaştıkları klipleri izlettirerek kendilerinden destek istedi. Ereğli'nin yerel değerlerine sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapan Başkan Uysal, Ereğli'nin köylerinde ve doğal ortamında klip çekiminde basın ve medya desteği verebileceğini belirterek gençlerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Amfi Tiyatro'da sahne alabileceğini vurguladı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Candan Başkan Uysal ile Köyleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement