Milletvekili Çelebi, Bakan Kılıç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Çelebi, Bakan Kılıç'ı Ziyaret Etti

Milletvekili Çelebi, Bakan Kılıç\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ı makamında ziyaret ederek, Ağrı'daki spor yatırımlarını görüştü.

03.05.2014 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı'daki spor yatırımlarını görüşmek üzere Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Ağrı'nın uzun yıllar nitelikli sporcu yetiştirdiğini Bakan Kılıç'a aktardığını belirten Çelebi, yapılmasını istedikleri yatırımlar için destek istediğini ve yatırımlardan dolayı da kendilerine teşekkür ettiğini söyledi.

İnşaat sezonunun başlaması ile spor alanında çeşitli tesislerin temellerini atacaklarını ifade eden Çelebi, şunları kaydetti:

"Ağrı halkının modern bir ortamda rahat spor yapması için çalışıyoruz. Bu yıl 22 milyon liralık bir spor yatırımını Ağrı'mıza kazandırdık. Ağrı merkez ilçemizde 13 milyon 500 bin lira maliyeti olan 2 bin 500 seyirci kapasiteli bir spor salonu, 6 milyon liraya 100 yatak kapasiteli Ağrı Merkez Kamp Eğitim Merkezi ve 2 milyon 500 bin lira maliyetli Ağrı Merkez Gençlik Merkezi'nin temel atma törenlerini gerçekleştireceğiz. Bu yatırımların ilimize hayırlı olmasını diliyorum." - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Çelebi, Bakan Kılıç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement