Milletvekili Kızılkaya'ya Destek, Eleştiren Gazeteye Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Kızılkaya'ya Destek, Eleştiren Gazeteye Suç Duyurusu

Milletvekili Kızılkaya\'ya Destek, Eleştiren Gazeteye Suç Duyurusu

İzmir İstişare Hareketi, Ak Parti Mersin Milletvekili Muhsin Kızılkaya'nın eşi Gülistan Uzun Kızılkaya'yı 2002 yılında bıçakla yaraladığı iddiasının yer aldığı haberlerin asılsız olduğu gerekçesiyle suç duyurusuna bulundu.

30.06.2015 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir İstişare Hareketi, Ak Parti Mersin Milletvekili Muhsin Kızılkaya'nın eşi Gülistan Uzun Kızılkaya'yı 2002 yılında bıçakla yaraladığı iddiasının yer aldığı haberlerin asılsız olduğu gerekçesiyle suç duyurusuna bulundu.

Suç duyurusu öncesinde İzmir Adliyesi önünde basın açıklaması yapan grup, ellerinde "Bir gün siz de doğru haber yapacaksınız" yazılı pankartla basın açıklaması yaptı.

Ak Parti'ye yakınlığıyla bilinen İzmir İstişare Hareketi'nden olan grup adına açıklama yapan Kübra Kelle, Ak Parti milletvekili Muhsin Kızılkaya ve eşinin bu haberden mağdur olduklarını ileri sürdü. Kübra Kelle, böyle bir olayın hiçbir zaman gerçekleşmediğini açıklamalarına rağmen kara propagandaya devam edildiğini savunarak şunları söyledi:

"Her vakit habercilik değerlerinden dem vuran malum cenahın ergen ruhlu bu yayın organı, en ufak bir teyit etme ihtiyacı hissetmeden bir ailenin kişisel alanına girerek, politik açıdan rakip olarak gördükleri gruba bel altı vurmaktan çekinmemişlerdir. Evde yaşanmış bir mutfak kazasından kadına şiddet çıkartan zihniyet, bu mantıkla kadına şiddetten rahatlıkla vekillik çıkartabilmektedir. Kendileri gibi bir mantığa sahip olan kişilerin, bu haberi okuduktan sonra vekil olmak için eşlerini bıçaklamayacaklarının garantisi verilemez, hatta eğer öldürür ise bakan, belki de başbakan olabileceğini düşünebilirler. Gene aynı mantığa sahip bir kişi tüm ailesini katlederek cumhurbaşkanı olmanın yolunun açık olduğunu aklından geçirebilir."

Basın açıklaması ardından grup haber yapan gazete hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milletvekili Kızılkaya'ya Destek, Eleştiren Gazeteye Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement