Milletvekili Koçer'den Başkan Tahmazoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Koçer'den Başkan Tahmazoğlu'na Ziyaret

Milletvekili Koçer\'den Başkan Tahmazoğlu\'na Ziyaret

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret etti.

03.09.2014 15:40

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Koçer ve Başkan Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesinde hataya geçirilen ve yapılacak olan yeni projeler hakkında istişare etti.

Ziyaretle ilgili bilgi veren AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, görev süresi boyunca enlerin ve ilklerin belediye başkanı olarak başarılı hizmetlere imza atmıştır. Şahinbey Belediyemiz yapmış olduğu kentsel dönüşümle Türkiye'ye model olmuştur. Bunların yanı sıra yol genişletme çalışmaları, sosyal tesisler, sokak sağlıklaştırma, cephe yenileme ve konut çalışmaları da büyük takdir toplamıştır. Kendisini ve ekibini bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise yapılan tüm çalışmaların bir ekip işi olduğunu belirterek, "Görev süremiz boyunca hiçbir bölge ayrımı yapmadan nerede ne ihtiyaç varsa o bölgeye ihtiyaç olan hizmeti götürdük. Görmeye devam ediyoruz. Yaptığı tüm çalışmalarda vatandaşımızın memnuniyetini ön planda tuttuk. Bundan sonrada bu yönde çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Koçer'den Başkan Tahmazoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement