Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Seçiminin Ardından

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, "Biz 7 Haziran akşamı üzüldük ama seçmeni suçlamadık.

04.11.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, "Biz 7 Haziran akşamı üzüldük ama seçmeni suçlamadık. Mesajı iyi anladık ve dersimize çalıştık" dedi.

Partisinin Gebze İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Ceyhan, 1 Kasım seçimlerine katılımın çok yüksek olduğunu belirtti.

"Avrupa'daki birçok ülke seçmenin yüzde 50-60'ını sandığa getiremezken, 1 Kasım'daki seçimlerde yüzde 85-86 katılım oldu" diyen Ceyhan, "Bu demokrasiye olan inancı ve bağlılığın göstergesidir. 1 Kasım'ın kaybeden partileri var ama vatandaş nezdinde kaybedeni yok" ifadesini kullandı.

Ceyhan, AK Parti olarak 7 Haziran'da beklemedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Biz 7 Haziran akşamı üzüldük ama seçmeni suçlamadık. Mesajı iyi anladık ve dersimize çalıştık. Emekliler, asgari ücret, taşeronlar, gençler ve kadınların beklentileri ve diğer konularla ilgili beklentilerle ilgili çalışma yaptık. Seçmen bize 'daha mütevazı olun' dedi. Gösterişten uzak ama seçmene ulaşan bir seçim çalışması yürüttük. Kocaeli'de yüzde 56,5 oy aldık. 60 yıldır alınmayan bir oyu, 1 Kasım'da aldık. Kocaeli halkına teşekkür ediyorum. Oy verip, vermemesine bakmadan Kocaeli'nin tamamına aynı kalitede hizmeti, hem yerelde hem genelde almasına çalışacağız."

Toplantıya, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement