Milletvekili Tunç: "Bartın'a Modern Öğretmenevi Kazandırıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Tunç: "Bartın'a Modern Öğretmenevi Kazandırıyoruz"

Milletvekili Tunç: "Bartın\'a Modern Öğretmenevi Kazandırıyoruz"

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirildiğini ve Bartın il merkezine modern bir öğretmenevi kazandıracaklarını açıkladı.

13.02.2015 14:41

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirildiğini ve Bartın il merkezine modern bir öğretmenevi kazandıracaklarını açıkladı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz takipleri ve İl Özel İdare'den eğitime ayrılan bütçeler ile ihaleye çıkarılan yeni Öğretmenevi yapım işi yakın tarihte start alacak ve 200 gün içinde bitirilecek. Daha önceki yıllarda Bartın Merkez Kırtepe Mahallesi'nde bulunan Öğretmen Evi Binası, yapılan deprem tetkiklerinde kullanıma uygun olmadığı gerekçesi ile boşaltılmış ve geçici olarak Milli Eğitim Binası'nda hizmet vermeye başlamıştı. Şu anda atıl durumda bulunan eski Öğretmen Evi Binası, belediye ile yapılan yer takası sonrasında belediyeye devredilirken, belediye tarafından ise eski Ganara olarak bilinen yeni Valilik Binası arkasında ki bir arazi Öğretmenevi yapılması için devredilmişti. Milletvekili Tunç, geçen yıl yapımını tamamlayarak hizmete açtıkları, Amasra Öğretmenevi'nin ardından Karadeniz'in turizm cenneti olan Bartın'ın il merkezinde de yeni öğretmenevinin yapılmasıyla modern bir tesise kavuşacağını belirterek, Bu tesisin hayata geçirilmesinde katkılarından dolayı Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı'ya çok teşekkür ediyorum dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Tunç: 'Bartın'a Modern Öğretmenevi Kazandırıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement