Milletvekili Tunç Kutlu Doğum Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Tunç Kutlu Doğum Programına Katıldı

Milletvekili Tunç Kutlu Doğum Programına Katıldı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Müftülüğü’nün düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katıldı.

19.04.2016 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Müftülüğü'nün düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katıldı.

Milletvekili Yılmaz Tunç etkinlik nedeniyle düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Peygamberimiz doğum gününü kutlamak amacıyla her yıl 14-20 Nisan arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında Bartın Ömertepesi Kapalı Spor Salonunda "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" Temalı Kutlu Doğum Programı gerçekleştirildi. İl Müftülüğü tarafından hazırlanan programa AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Vali Yardımcısı Murat Karasu, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Spor salonundaki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Merkez Şadırvan Camii Müezzini Feridun Gök Kur'an-ı Kerim okudu. İl Müftüsü Mahmut Gündüz'ün Kutlu Doğum Haftasının anlam ve önemine dair sunuş konuşmasını yapmasının ardından Din İşleri Yüksek Kurulu Eski Başkanı Dr Hüseyin Kayapınar "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" teması " konulu konferansı verdi.

Milletvekili Yılmaz Tunç yaptığı konuşmasında "Bütün insanlık için örnek bir şahsiyet olan peygamberimizi daha iyi tanıdıkça ve anladıkça, mesajının mahiyeti de doğru anlamıyla çok daha güçlü bir şekilde dünyamızda karşılık bulacaktır" dedi.

Konferansın ardından sahne alan İl Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi dinletisi ayakta alkışlandı. Yine İl Müftülüğü tarafından düzenlenen kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Tunç Kutlu Doğum Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement