Milletvekiliği Seçimlerinin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekiliği Seçimlerinin Ardından

7 Haziran seçimlerinde AK Parti Samsun Milletvekili seçilen Fuat Köktaş, "Milletin içinden çıkan kadroların kurduğu AK Parti Türkiye'nin lokomotif partisidir.

11.06.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran seçimlerinde AK Parti Samsun Milletvekili seçilen Fuat Köktaş, "Milletin içinden çıkan kadroların kurduğu AK Parti Türkiye'nin lokomotif partisidir. Ayrıştırıcı değil birleştirici siyaset anlayışı ile AK Parti Türkiye'nin çimentosudur" dedi.

Köktaş, partisinin İlkadım, Canik ve Atakum ilçelerinde üyelere teşekkür ziyaretinde bulundu.

Burada konuşan Köktaş, AK Parti olarak milletin gösterdiği iradeye ve karara derin saygı duyduklarını söyledi.

Seçim sürecinde gösterdikleri gayretli ve başarılı çalışmalardan dolayı parti üyelerine teşekkür eden Köktaş, "Milletin içinden çıkan kadroların kurduğu AK Parti Türkiye'nin lokomotif partisidir. Ayrıştırıcı değil birleştirici siyaset anlayışı ile AK Parti Türkiye'nin çimentosudur. AK Parti ülkemizde olduğu gibi Samsun'da da yüzde 53 oy oranı ile sandıktan birinci parti olarak çıkmıştır. Hiç kimse umutsuzluğa düşmesin, moral ve motivasyonunu yüksek tutsun, ülkemiz bugüne kadar çok badirelerden geçti. Aziz milletimizin bu seçimde vermiş olduğu karara saygımız sonsuzdur. AK Parti yapacağı istişareler sonucunda verilen bu kararın gereğini yaparak yoluna emin adımlarla devam edecektir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekiliği Seçimlerinin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement