Milletvekilleri Çalık ve Şahin'den Başsavcı Alper'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekilleri Çalık ve Şahin'den Başsavcı Alper'e Ziyaret

Milletvekilleri Çalık ve Şahin\'den Başsavcı Alper\'e Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

03.03.2014 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Partili yöneticilerinde katıldığı ziyarette konuşan Milletvekili Çalık, Alper'e teşekkür ederek, "Malatya büyükşehir oldu ve bu büyükşehir unvanı ile birlikte değişim ve dönüşümü birlikte yaşadı. Başsavcım Malatya'ya Van'dan geldi. Biz her alanda olduğu gibi yargıda da önemli reformlar yaptık. Malatya'nın adli yatırımları ile ilgili olarak özellikle adliye binası ile ilgili tespitlerimizi bir önceki bakanımız Sadullah Ergin ile birlikte yer tespitini yaptık ve yeni bir adliye binasını Malatya'ya kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akçadağ'a yapılacak lan Malatya'ya L Tipi Cezaevi yatırım programına alındı. Adliye lojmanları ile ilgili talepte gündemimizde bulunuyor" dedi.

Milletvekili Şahin ise adliye lojmanlarını eski yapı ve depreme dayanıksız olduğunu bildiklerini söyleyerek, bu konuda çalışma yürüttüklerini söyledi. Mevcut adliye binasının ihtiyaca cevap vermediğini ve bu konuda çalışma yürüttüklerini ve cezaevi projeleri ile ilgili çalışmalarında sürdüğünü kaydeden belirtti.

Başsavcı Mustafa Alper ise, ziyaret için teşekkür ederek, "Bundan önceki görev yerlerinde milletin, devletin ve hukuk adına yapabileceklerimizin en güzelini yapmaya gayret ettik. Hem hukuki anlamda hem de idari anlamda gücümüzün yettiği kadarıyla yapabileceklerimizin en güzelini yapmaya çalıştık. Malatya'da daha iyilerini yapabileceklerimi ümit ediyorum. Malatya'da iyi bir çalışma düzeni devraldık. Devlete ve millete hizmet etmek bir bayrak yarışıdır. Biz Türk milleti adına görev yapıyoruz, gücümüzü milletten alıyoruz. Dayandığımız güce hizmet etmek bizim için şereftir" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekilleri Çalık ve Şahin'den Başsavcı Alper'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement