Milletvekillerinden Battalgazi Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekillerinden Battalgazi Teşkilatına Ziyaret

Milletvekillerinden Battalgazi Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekilleri Nurettin Yaşar, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, AK Parti Battalgazi ilçe teşkilatını ziyaret etti.

09.11.2015 17:35

AK Parti Malatya Milletvekilleri Nurettin Yaşar, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, AK Parti Battalgazi ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak söz alan AK Parti Battalgazi ilçe Başkanı Osman Güder, 1 Kasım'da milli iradenin, istikrarın ve güçlü Türkiye'nin kazandığını belirterek Milletvekillerine görevlerinde başarı diledi. Malatya'da seçimlere yüzde 87 oranında bir katılım olduğunu ifade eden Güder, "Milletimiz 1 Kasım'da basiretini gösterdi. İstikrara, güvene, birliğe ve kardeşliğe oy verdi. Milletimiz, 'istikrarın adı, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin adı AK Parti'dir' dedi. 7 Haziran seçimlerinde en yakın siyasi partiye yaklaşık 16 puan gibi önemli fark atmamıza rağmen maalesef tek başımıza iktidar olma gücünü elde edememiştik. Teşkilatlarımızın yoğun gayreti ve milletimizin basireti sayesinde, 7 Haziran'dan sonra vatandaşın gözünde var olan umutsuzluk, 1 Kasım'dan sonra sevince ve mutluluğa dönüştü. Buna vesile olan teşkilat mensuplarımızı canı gönülden tebrik ediyorum" dedi. Malatya'da bu zamana kadar en yüksek oy oranına ulaştıklarını da belirten Başkan Güder, "Milletimiz bize çok önemli bir sorumluluk yükledi. 7 Haziran'dan sonra yaşanan süreci bütün millet gördü. Bu milletin maalesef AK Parti'den başka umudu olmadığını hep beraber müşahede ettik. Eğer tek umut bizsek, bu milletin geleceğiyle dertleneceksek sorumluluğumuz çok büyük. 1 Kasım'ın bize yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak çalışacağız" şeklinde konuştu. Milletvekili Mustafa Şahin ise Türkiye'de oynanmak istenen oyunlara tokat vurulduğunu belirterek, "Siz büyük düşündünüz, büyük Türkiye'ye katkı verdiniz, sahip çıktınız, gelecek bizimdir dediniz. Bu süreçte emeği geçen bütün arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum. Biz de hizmet için çalışacağız" diye konuştu. Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile Nurettin Yaşar da Malatya ve Türkiye'nin üzerine düşeni yaptığını vurguladı. Ziyarette AK Parti Malatya il Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti Battalgazi ilçe başkan yardımcısı Mehmet Acun'da yer aldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekillerinden Battalgazi Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement