Milli Eğitim Müdürü Aydınoğlu, İlçede Yapımı Devam Eden Okulları Denetledi - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Müdürü Aydınoğlu, İlçede Yapımı Devam Eden Okulları Denetledi

Milli Eğitim Müdürü Aydınoğlu, İlçede Yapımı Devam Eden Okulları Denetledi

Muş’un Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, ilçede yapımı devam ecen okullarda incelemelerde bulunarak yeni dönemdeki eğitim öğretime hazırlanması için yüklenici firma yetkililerine talimat verdi.

02.07.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, ilçede yapımı devam ecen okullarda incelemelerde bulunarak yeni dönemdeki eğitim öğretime hazırlanması için yüklenici firma yetkililerine talimat verdi.

Yapımı devam eden okulları yerinde ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, ilçede yapımı devam ecen okullarda incelemelerde bulundu. Malazgirt ilçesini en az yüzyıllık okul sorunu kalmadığını ifade eden Aydınoğlu, "Malazgirt'te okuyan öğrencilerin hangi zorluklarla karşılaştıklarını gayet iyi biliyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımızın ve Ak Parti eski Milletvekili Muzaffer Çakarın da girişimleriyle Malazgirt'in önümüzdeki yüz sene içerisinde eğitim fiziki altyapısını çözecek binalarımızı programa koyduk. Çoğu şu anda faal hale geldi. İnşaat halinde birçok okulumuz var. Bunun yanında 2015 yılı programına alınan çok güzel tesislerimiz var. Hemen en kısa zamanda bunların da ihalesi yapılacak. Türkiye'nin en büyük projelerinden olan iki tane okulumuz yapılmaktadır. İki okulumuzun da kaba inşası bitti. Okullarımızdan biri 2015-2016 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecektir. Kabası biten diğer okulumuz da önümüzdeki yıl faaliyete gececektir. Şehit Yusuf Ulaş Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde 300 kişilik pansiyon bu yıl içerisinde inşaat çalışması başlayacak. 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu bu hafta içerisinde temel atma çalışmaları başlayacak. Ayrıca dosya aşamasında olan 32 derslik, 300 kişilik pansiyon, 16 dairelik lojman ve spor salonu okulumuzda çok yakın zamanda gerekli işlemlerin artımdan ilçemize kazandırma çalışacağız " dedi.

İlçede yapımı devam eden okulların biran önce 2015-2016 eğitim öğretime hazırlanması için denetlemelerini sürdüreceği ifade eden Aydınoğlu,"Yeni eğitim öğretim yılına okul sorunu olmadan girmek istiyoruz. Bu yıl ilçemizde okumak için başka il ve ilçelerden gelen öğrencilerimiz ve ilçedeki öğrencilerimiz için sorunsuz bir eğitim için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Şimdiden yeni yapılan ve yapılacak okullarımız ilçe halkına hayırlı ve uğurlu olsun "şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Müdürü Aydınoğlu, İlçede Yapımı Devam Eden Okulları Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement