Milli Savunma Bakanı Işık, Mardin'de - Son Dakika
Güncel

Milli Savunma Bakanı Işık, Mardin'de

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Milli Savunma Bakanı Fikri Işık iftar programına gelişi İftar programından detaylar Işık'ın konuşması 700 yıllık tarihi Kasımiye medresesinde teravih namazı Milli Savunma Bakanı Işık, Mardin'de: "Sözde 'öz yönetim' saçmalıklarıyla şehirleri adeta barikatlarla, çukurlarla yaşanılmaz hale getiren terör örgütü ve onların destekçilerinin bu halka ne kadar büyük bir zulüm yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz" "Son dönemde bir taraftan güvenlik güçlerimiz terör ile mücadelede ederken, hükümet olarak biz de bölge halkının ihtiyaçlarının karşılanması, sıkıntılarının giderilmesi için her türlü gayreti gösteriyoruz" Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Sözde 'öz yönetim' saçmalıklarıyla şehirleri adeta barikatlarla, çukurlarla yaşanılmaz hale getiren terör örgütü ve onların destekçilerinin bu halka ne kadar büyük bir zulüm yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz.

26.06.2016 00:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık iftar programına gelişi

İftar programından detaylar

Işık'ın konuşması

700 yıllık tarihi Kasımiye medresesinde teravih namazı Milli Savunma Bakanı Işık, Mardin'de:

"Sözde 'öz yönetim' saçmalıklarıyla şehirleri adeta barikatlarla, çukurlarla yaşanılmaz hale getiren terör örgütü ve onların destekçilerinin bu halka ne kadar büyük bir zulüm yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz"

"Son dönemde bir taraftan güvenlik güçlerimiz terör ile mücadelede ederken, hükümet olarak biz de bölge halkının ihtiyaçlarının karşılanması, sıkıntılarının giderilmesi için her türlü gayreti gösteriyoruz"

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Sözde 'öz yönetim' saçmalıklarıyla şehirleri adeta barikatlarla, çukurlarla yaşanılmaz hale getiren terör örgütü ve onların destekçilerinin bu halka ne kadar büyük bir zulüm yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz." dedi.

Temaslarda bulunmak üzere kente gelen Işık, Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer ile düğün salonunda düzenlenen 'Doğudan Batıya Kardeşlik İftarı'na katıldı.

Terör mağdurları ve yetim çocukların da katıldığı programda konuşan Işık, "gönül köprüsü" kurmak amacıyla Mardin'e geldiklerini söyledi.

Mardin ve bölgenin zor bir süreçten geçtiğini belirten Işık, şöyle konuştu:

"Kurtuluşu çukur kazmakta arayanların Mardin, Nusaybin ve bölge halkına nasıl bir eziyet çektirdiklerini hepimiz biliyoruz. Son dönemde bir taraftan güvenlik güçlerimiz terör ile mücadelede ederken, hükümet olarak biz de bölge halkının ihtiyaçlarının karşılanması, sıkıntılarının giderilmesi için her türlü gayreti gösteriyoruz."

Işık, bu topraklarda bin yıldır kardeşçe yaşadıklarını ve fitneye yer olmadığına dikkati çekerek, ayrılık tohumlarının yeşermeyeceğini vurguladı.

Bu topraklarda ancak birlik ve beraberliğin, kardeşliğin yeşereceğini anlatan Işık, son dönemde bölge halkının teröre koyduğu tepkinin de bunun en güzel göstergesi olduğunu ifade etti.

Işık, konuşmasını şöyle tamamladı:

" Türkiye'de en hızlı gelişecek illerinden başında Mardin geliyor ve kısa sürede hak ettiği yere gelecektir. Bunun için hükümet olarak her türlü kararlılığa sahibiz, özellikle terörden temizlenen bölgelerin hızla yeniden inşası için çalışıyoruz. Sözde 'öz yönetim' saçmalıklarıyla şehirleri adeta barikatlarla, çukurlarla yaşanılmaz hale getiren terör örgütü ve onların destekçilerinin bu halka ne kadar büyük bir zulüm yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz."

Bakan Işık, Aktay, Yaman ve beraberindekiler ile 700 yıllık tarihi Kasimiye Medresesi'nde vatandaşlarla teravih namazını kıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli Savunma Bakanı Işık, Mardin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement