Minik Su Peri, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Minik Su Peri, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Minik Su Peri, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, geçen Anneler Günü'nde geri manevra yapan bir kamyonetin çarpmasıyla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede dört gün sonra yaşamını yitiren 1.5 yaşındaki Su Peri Kurşun, gözyaşları içinde, ailesinin yaşadığı Kuşadası ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

13.05.2016 19:31

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, geçen Anneler Günü'nde geri manevra yapan bir kamyonetin çarpmasıyla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede dört gün sonra yaşamını yitiren 1.5 yaşındaki Su Peri Kurşun, gözyaşları içinde, ailesinin yaşadığı Kuşadası ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede, kızını oyuncağına sarılarak ağlayan anne Yelda Kurşun, yürekleri dağladı.

Geçen 8 Mayıs'ta Kuşadası'ndan, bir yakınlarını ziyaret için geldikleri Didim'in Mersindere Mahallesi'nde, 1.5 yaşındaki Su Peri Kurşun'a geri manevra yapan pazarcı Zeynel Abdin Güneş'in kullandığı 33 PA 048 plakalı kamyonet çarptı. Ağır yaralanan minik kız, Anneler Günü'nde İzmir Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların müdahalalerine rağmen dört gün sonra Su Peri'nin beyin ölümü gerçekleşti. Doktorların durumu bildirdiği Kuşadası'ndaki Ağaç Evi Mobilya Mağazası'nın işletmecisi olan baba Okan Kurşun ve anne Yelda Kurşun, tek çocuklarını kaybetmenin acılarını yüreklerine gömüp, organlarını bağışladı. Ancak, kazada aşırı zarar gördüğünden organları alınamayan Minik Su Peri, yaşamını yitirdi.

KIZININ OYUNCAĞINI BAĞRINA BASIP, AĞLADI

Minik Su Peri için bugün ikindide Kuşadası Hanım Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede anne Yelda Kurşun ve baba Okan Kurşun güçlükle ayakta durabildi. Su Peri'nin en çok sevdiği oyuncağı cenaze boyunca tabuttun üzerinde kaldı. Bir ara anne Yelda Kurşun'un kızının oyuncağını alıp, bağrına basarak ağlaması çevredekilerin yüreklerini dağladı.

Kılınan namazın ardından Su Peri'nin bir süre omuzlarda taşınan cenazesi, Adalızade Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minik Su Peri, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement