Minik Şükran, Yaşam Savaşı Veriyor - Son Dakika
Güncel

Minik Şükran, Yaşam Savaşı Veriyor

Minik Şükran, Yaşam Savaşı Veriyor

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde ailesinin Beyazsu piknik alanında iftara götürdüğü 4 yaşındaki Şükran Ağırman, düştüğü sudan baygın olarak çıkarılarak götürüldüğü Nusaybin Devlet Hastanesi'nde duran kalbi çalıştırıldı.

02.07.2014 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde ailesinin Beyazsu piknik alanında iftara götürdüğü 4 yaşındaki Şükran Ağırman, düştüğü sudan baygın olarak çıkarılarak götürüldüğü Nusaybin Devlet Hastanesi'nde duran kalbi çalıştırıldı. Batman'a sevk edilen Ağırman'ın hayati tehlikesi sürüyor.

Mardin'in Nusaybin ile Midyat ilçeleri arasında bulunan Beyazsu piknik alanına Ağırman ailesi iftar yemeği için gitti. Piknik alanında oyun oynayan Şükran Ağırman, bir ara dengesini kaybederek suya düştü. Ağırman'ın suya düştüğünü bir süre sonra fark eden aile hemen baygın haled sudan çıkarıp, durumu 112 acil servise bildirdi. Bu sırada minik kız özal otomobille hastaneye götürülürken, yolda karşılaşılan ambulansa nakledildi.

Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürülen Şükran Ağırman'ın duran kalbi burada uzun süren kalp masajıyla yeniden çalıştırıldı. Bur sırada hastane önünde bekleyen anne Emine Ağırman ile yakınları sinir krizi geçirdi. Hastaneye gelen Nusaybin Belediye Başkanı Sara Kaya, aileyi sakinleştirmeye çalıştı.

Hayata döndürülen Ağırman, daha sonra Batman'da özel bir hastaneye sevk edildi. Batman'da tedavisi süren Ağırman'ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minik Şükran, Yaşam Savaşı Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement