Miniklerden Mamak Belediyesi Barınağına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Miniklerden Mamak Belediyesi Barınağına Ziyaret

Mamak’ta, binlerce sahipsiz hayvanı tedavi eden ve sahiplendiren Mamak Belediyesinin hayvan barınağını bu kez minikler ziyaret etti.

30.11.2015 11:41

Mamak'ta, binlerce sahipsiz hayvanı tedavi eden ve sahiplendiren Mamak Belediyesinin hayvan barınağını bu kez minikler ziyaret etti. Ankara'nın çeşitli ilçelerinde faaliyet gösteren Sevgi Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının Balgat, Çankaya, Cebeci ve Mamak şubelerinden 120 minik hayvan barınağını gezdi. Veteriner hekim Eser İnsal barınağa gelen çocuklara yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, gelecek kuşaklara şimdiden hayvan sevgisi ve doğa bilincini aşılamak gerektiğini belirterek "Barınağımız Mamak'ta sahipsiz bir şekilde dolaşan hayvanlara yönelik olarak hem tedavi hem rehabilite çalışmaları yapıyor. Burada yapılan çalışmaları miniklere göstermek, bu çalışmalar hakkında minikleri bilgilendirerek onların dikkatini çekmek ve minik yüreklere hayvan sevgisi yerleştirmek açısından son derece önemlidir" dedi.

MİNİKLER HEYECANLANDI

Barınak ziyaretinde çocuklar ilk defa yakından bir hayvanla iletişim kurma fırsatı buldu. Öğretmenleriyle birlikte barınağa gelen minikler özellikle yavru köpeklere karşı oldukça meraklı gözüktü. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerden Mamak Belediyesi Barınağına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement