Mısırdaki İdam Kararları Kula'da Kınandı - Son Dakika
Yerel

Mısırdaki İdam Kararları Kula'da Kınandı

Mısırdaki İdam Kararları Kula\'da Kınandı

Kula Diyanet-Sen ilçe temsilciliği tarafından Mısır Katliamı ile ilgili basın açıklaması yapıldı.

14.04.2014 10:14

Kula Diyanet-Sen ilçe temsilciliği tarafından Mısır Katliamı ile ilgili basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasını Diyanet-Sen İlçe temsilcisi Ali Osman Sönmez yaptı.

Sönmez; "Peygamber Efendimiz (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan kutlu doğum haftanızı en içten dileklerimle kutlar, Kula'mızda ülkemizde ve dünyada huzur barış kardeşlik getirmesini dilerim. Haftanın teması olan Hz. Peygamber Efendimiz'in din ve samimiyet olması sebebiyle inanan inanmayan tüm insanlara sesleniyorum. İnsan hakları diye bağıran Ey ABD, Avrupa'nın arkasında saf tutan Arap yönetimleri, 20 dakikada 529 idam kararına niye sesin çıkmıyor. Kanlı Çarşamba olarak, 1900 kişilik grubun 529'u hakkında idama mahkum edilmesi tamamen siyasi bir intikam. Tabii bu kararlar siyasetçilere birer armağandır. Mısırdaki Müslümanlara karşı firavuncu, bir darbedir. Mısır'daki insanlar ölmüyor aynı zamanda insanlık ölüyor. Vicdanlar, değerler yok oluyor. Vahşet işleniyor. Unuttukları bir şey var firavunlar siyonisttir. 529 Müslüman Rabia'yla selamlıyor Azrail'i.

Bunların hepsi düşünce oyunu, oyunlar aynı sadece seçilen figürler farklı. Fakat unuttukları bir şey var ki dün olduğu gibi bugün de, Musalar Firavunlar'a karşı galip gelecektir. 529 idama sessiz kalanlara yazıklar olsun. Firavunların diktası sona erecektir. Zalimlerin sonu hüsran olacaktır. Firavunların karşısına bir Musa çıkacak zulmün hesabı sorulacaktır. Son söz olarak gün Mısır'a destek olma günüdür. 529 idama karşı çıkma günüdür. Zafer inananlarındır." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mısırdaki İdam Kararları Kula'da Kınandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement