Mısırlı Futbolcudan "İsrail" Reddi - Son Dakika
Güncel

Mısırlı Futbolcudan "İsrail" Reddi

Mısır'ın milli takımı ve El Ehli futbol takımı eski oyuncusu Ebu Terike, barış için düzenlenen dostluk maçı davetini "İsrail" gerekçesiyle reddetti.

19.08.2014 17:07

Mısır'ın milli takımı ve El-Ehli futbol takımı eski oyuncusu Muhammed Ebu Terike, Vatikan'dan gelen, barış için düzenlenen dostluk maçı davetini " İsrail'in de maçta temsil edileceği" gerekçesiyle reddetti.

Ebu Terike, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında, Papa I. Franciscus'dan barış için düzenlenen dostluk maçına dair davetiyenin fotoğrafını paylaşarak, "Maç davetiyesinin fotoğrafı ve söz konusu daveti, Siyonist varlık nedeniyle reddettim. Kusura bakmayın biz nesilleri yetiştiriyoruz" ifadelerine yer verdi.

Ebu Terike, konu hakkında fazla açıklama yapmazken, Mısır basınında Ebu Terike'nin daha önce Liverpool ve Chelsea takımlarında oynamış İsrailli futbolcu Yossi Benayoun'un söz konusu organizasyonda yer alacağı nedeniyle daveti reddettiği iddia edildi.

Dünyaca ünlü futbolcuların katılacağı ifade edilen uluslararası dostluk maçının, Eylül ayında İtalya'nın başkenti Roma'da yapılması bekleniyor. - Kahire

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mısırlı Futbolcudan 'İsrail' Reddi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement