Mısırlıgil, MHP'den Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Mısırlıgil, MHP'den Aday Adaylığını Açıkladı

Mısırlıgil, MHP\'den Aday Adaylığını Açıkladı

İşadamı Hasan Mısırlıgil, MHP Kilis Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

28.02.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşadamı Hasan Mısırlıgil, MHP Kilis Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Mısırlıgil, "Siyasi hayatıma başladığım gençlik yıllarımda MHP'nin Dokuz Işık Doktrini ve Atatürk'ün İlkeleri ışığında verdiğim Cumhuriyet mücadelesine milletvekili olarak Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile birlikte, devam etmek istiyorum' diyerek başladığı açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yıllardır bu davaya emek veren,çile çeken ülküdaşlarımızın, susturulan kitlelerin, milletimizin sesi olmak için; daha müreffeh, daha iyi temsil edilen Kilis için, ülkemizin geleceği için bu kutlu yola çıktım. Kilis'imize, ülkemize davamıza milletvekili olarak hizmet etme görevi benim için büyük bir onur olacaktır. Bu yolda parti farkı gözetmeksizin bütün Kilisli hemşerilerimizin ve dava arkadaşlarımızın desteklerini bekliyorum. Bilindiği üzere bizim için bir kurtuluş, bir diriliş, Türk vatanında birlik ve dirliğin yeniden sağlanması,kaybolan devlet düzeni ile hak ve hukukun tesisi, her türlü hırsızlığın ve yolsuzluğun hesabının sorulabilmesine bir fırsat olan 7 Haziran 2015 seçimleri için var gücümle mücadele edeceğim" dedi.

Bu seçim Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimi olduğunu vurgulayan Mısırlıgil, "Bundan sonra 7 Haziran'a kadar bana göre ülkesini, devletini ve bayrağını seven herkese uyku haramdır. Ben bunun için yollardayım. Şahsım için listeye girmek, girdiğimde uygun bir yer alıp almamak hiç mi hiç önemli değil. Önemli olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin meclisteki mensupları, gecesini gündüzüne katıp milleti için çalışan, yetimin başını okşayan, fakir sofrasında diz kırarak oturabilecek insanlar olsun. İlkeli, seviyeli, ahlaklı, adil ve dürüst bir siyaset için milletvekili aday adayı oldum.Değerli Kilisli hemşerilerim ülkemizin ve Kilis'in bu içinde bulunduğu problemlerden kurtulması için her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Bütün farklılıkları, küskünlükleri, şahsi hesapları bir kenara bırakarak kaderimize ve geleceğimize sahip çıkmalıyız. Güç birliği yapmalıyız. Kilis'in bütün sorunlarını biliyorum ve bu sorunları sizlerinde desteğiyle çözmeye talibim. Kilis'teki beyin ve sermaye göçünü tersine döndürmeye, milli kimliğimizi sahiplenmeye ve hizmete, kısır çekişmeye değil uzlaşmaya, ayrılıkçılığa değil bütünleşmeye, İki dilli hayat değil, güzel Türkçemizin tek dil olarak kalmasını sağlamaya talibim. Tek devlet, tek millet, tek dil, tek bayrak için sonsuza kadar mücadele edeceğim. Yüce Türk Milleti'nin bir ferdi olarak. 21. asrın Türk'ün asrı olacağına inanıyorum ve diyorum ki: 'Ne Mutlu Türk'üm Diyene'"dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mısırlıgil, MHP'den Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement