MOBESE kameralarına takılan trafik kazaları VAN - Son Dakika
Güncel

MOBESE kameralarına takılan trafik kazaları VAN

MOBESE kameralarına takılan trafik kazaları VAN

18.09.2013 14:10

MOBESE kameralarına takılan trafik kazaları - VAN

MOBESE kameralarına takılan trafik kazaları

- Van'da sürücü hatalarından ve yayaların dikkatsizliğinden kaynaklanan trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı

VAN (AA) - Van'da MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarında, sürücü hatalarından kaynaklanan kazaların yanı sıra yayaların da dikkatsizliği yer alıyor.

Van Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde yıl içinde meydana gelen trafik kazalarına ilişkin MOBESE kameralarına takılan görüntüleri, basın mensuplarıyla paylaştı.

Kameraların saniye saniye kaydettiği görüntülerde, sürücü hataları ve yayaların dikkatsizliğinin nelere mal olabileceği açıkça görülüyor.

Görüntülerden ilki Cumhuriyet Caddesi'nde park halindeki aracından inen bir sürücünün dikkatsizliğini gözler önüne seriyor. Kendi aracı ile arkadan gelen başka bir araç arasında sıkışan sürücü, zor anlar yaşıyor.

Yine aynı caddede kaydedilen görüntülerde, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün, aracıyla orta refüjde bulunan ağaca çarpma anı yer alıyor.

Diğer görüntülerde ise Van- Erciş karayolunda takla atan bir minibüs ile kentin farklı noktalarında meydana gelen trafik kazaları ve bir mağazaya giren hırsızın, çaldığı eşyalarla olay yerinden hızla uzaklaşması görülüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MOBESE kameralarına takılan trafik kazaları VAN - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement