Molla Ahmet Derneği'nden AK Parti'ye Destek - Son Dakika
Yerel

Molla Ahmet Derneği'nden AK Parti'ye Destek

Molla Ahmet Derneği\'nden AK Parti\'ye Destek

Molla Ahmet Derneği Başkanı ve Belediyesi Meclis Üyesi Abdurrahman Gürbüzcan, Türkiye üzerine kirli oyunlar oynandığını belirterek, oyunu bozacaklarını dile getirdi.

24.08.2015 16:30

Molla Ahmet Derneği Başkanı ve Belediyesi Meclis Üyesi Abdurrahman Gürbüzcan, Türkiye üzerine kirli oyunlar oynandığını belirterek, oyunu bozacaklarını dile getirdi.

Abdurrahman Gürbüzcan, dış mihrakların Türkiye üzerine oynadıkları oyunların son günlerde de sahnelendiğini belirterek, Türk milletinin bu oyuna gelmeyeceğini vurguladı.

Gürbüzcan açıklamasında, "İki kıtayı birbirine bağlayan, 4 mevsimin yaşandığı ve envai ürünlerin yetişme ve bulunma kaynağı olan ülkemizi Efendiler Efendisi Hz. Muhammed (S.A.V) "İstanbul mutlak fethedilecektir; Onu fetheden komutan ne güzel komutan, Onu fetheden asker ne güzel asker" ile uğruna ölünecek bir paye daha biçmişti. Ancak dış mihrakların 1453 ten bu yana her zaman oyunlarının bir parçası olmuştur. Osmanlı'nın büyük ve kuşatan gücüne karşı kimse duramayacağını anlayınca içerden kaleyi fethetme fikri ile çalışılmaya başlanmıştı.

Her şey bu plan üzerine oturtuldu. Tüm dertleri İslam'ı bitirmek olan kefere ordusu, kimi zaman bunu iç savaş kimi zaman bunu darbe, kimi zaman bunu gezi, diye toplumsal ayaklanma olarak sundu.

Bu gün gelen şehit cenazelerinin veya öldürülen teröristlerin neden öldüğünün bariz cevabıdır. Bu gün referandum yapılsa Adana'dan diğer taraf Kürdistan olacaktır. Orda kalanlar artık bu tarafa vize ve pasaportla girecektir denilse bir kişi kalmayacaktır. Bu meseleyi Kürt meselesi çatısı altında sunanların da derdi bu değildir. Maşa oldukları senaryonun rolünü oynamaktadırlar.

HDP ilk defa millet sana teveccüh gösterdi. İlk defa iyi bir oy ile Meclise girdin. O halde savaş naraları atmak yerine otursan sandalyede millet seni daha çok beğenecek daha çok oy verecek. Neden o halde durmadan savaş naraları attınız.

HDP'nin yapması gereken en önemli şey silah çekmemek iken neden yaptı. Çünkü PKK, Kandil, HDP ayrı ayrı senaryonun rollerini oynamaktadır.

Kürtleri temsil ediyorum diye çıkan bir HDP'li karşı Türkleri temsil ediyorum diye bir MHP'li çıkarsa o halde AK Parti ve CHP kimleri temsil ediyor. Bu payeyi hiç kimse kendine alamaz. Bu paye verilseydi tek başınıza iktidar olurdunuz.

Millet Türkiye'yi temsil edecek en iyi payeyi Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Partiye vermiştir. Ancak O kadar çok çetrefil ve iğrenç senaryoların odağı oldu ki, DAEŞ vurulur, Erdoğan savaş istiyor, DAEŞ vurulmaz, DAEŞ'i destekliyor. PKK vurulur, çözüm sürecini bitirdi. PKK vurulmaz, terörü besliyor. Velhasılı kelam her şeyin mal edileceği bir sarayları var artık.

Kendileri klozetleri konuşmaktan memleketi anlamayan bir güruh var. Bu güruha karşı, inanıyorum ki bu millet en büyük cevabı iktidara geliş yıldönümünün arefesi olan 1 Kasımda yeniden verecektir. Uyanmış ve kendine gelmiş bir memleketin hasta değil dipdiri yiğitleri vardı artık" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Molla Ahmet Derneği'nden AK Parti'ye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement