Motor Tutkunları Simav'da - Son Dakika
Yerel

Motor Tutkunları Simav'da

Kütahya'nın Simav ilçesinde ikincisi gerçekleştirilen "Motosiklet Festivali", yarın sona erecek.

04.05.2014 17:10

Yamaha Tenere Motosiklet Kulübü, "Motosiklet Festivali'nin ikincisi gerçekleştirmek için Kütahya'nın Simav ilçesine geldi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Merkezi İstanbul'da bulunan Yamaha Tenere Motosiklet Kulübü tarafından ilki geçen yıl gerçekleştirilen organizasyona, bu yıl da Türkiye'nin birçok ili ve ilçesinden toplam 85 motosiklet tutkunu katılıyor.

Kulüp organizatörü Erdem Önen, yaptığı açıklamada, Simav'ın Gölcük yaylasındaki Gölbaşı mevkisindeki motosiklet festivalinin 3 Mayıs'da başladığını belirterek, yarın sona erecek etkinlik kapsamında "coğrafya safari", motosiklet sürüş becerilerini sergilemeye imkan sağlayan "yavaş gitme yarışı", oyun ve gezilerinin olacağını söyledi.

Festival alanında bulunacak motosiklet servisinin ise Yamaha tenere modelli motosikletlerin ücretsiz bakımlarını yaparken motosiklet kullanmaya yeni başlayanlar içinde doğru başlangıç ve doğru motosiklet seçimi gibi konularda eğitimler veriyor.

Geçtiğimiz yıl Uşak Ulubey Kanyonda ve bu yılda Simav'ın Gölcük yaylasında yapılan festivalle motosiklet kullanıcıları arasında doğaya ve çevreye saygının özendirilmesi amaçlanıyor.

Her yıl artan katılımcı sayısıyla Yamaha Tenere kullanıcılarına eşsiz güzellikler sunuyor. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Motor Tutkunları Simav'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement