Mp Eskişehir Teşkilatı Aday Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Mp Eskişehir Teşkilatı Aday Tanıtım Toplantısı

Mp Eskişehir Teşkilatı Aday Tanıtım Toplantısı

Millet Partisi (MP) Eskişehir İl Teşkilatı tarafından Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısı düzenlendi.

05.03.2014 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Millet Partisi (MP) Eskişehir İl Teşkilatı tarafından Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısı düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını, MP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Şakar yaptı. Şakar, Türkiye'nin çözülmeyecek sorunu bulunmadığını, sorunların çözümü için yöneticilerin dürüst, çalışkan ve samimi olması gerektiğini belirtti. Eskişehir'de MP yönetiminin projelerinden söz eden Şakar, şöyle devam etti:

"Toplu taşıma yaygınlaştırılacak, trafik sorunu çözülecek, şehrimiz metro ağı ile örülecek, ana caddeler raylı sistem işgalinden kurtulacaktır. Bir planlama yaparak, belediyelerimizin ihtiyacı olan fidan ve çiçekleri köylümüze ürettirip satın alacağız. Köylerin ekonomik zenginliği olan çiçek, tohum ve ağaç yetiştiren meyveciliği ön plana çıkaran, daha üretken yerler haline getireceğiz."

Ardından söz alan MP Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Davut Uygun ise, merkezine insana hizmeti oturtan bir anlayışı hakim kılmak için göreve talip olduğundan söz etti.

Ertuğrul Şakar, MP'nin Eskişehir ilçe belediye başkan adayları ile ilgili olarak da, Günyüzü ilçesinde Nurettin Çakıroğlu'nu, Mihalgazi ilçesinde Nazmi Filiz'i, Beylikova ilçesinde Nazif Kaya'yı, Seyitgazi'de Mustafa Has'ı, Sivrihisar'da Şevket Bingöl'ü, Çifteler ilçesinde Ahmet Pınarcı'yı, Mihalıççık ilçesinde Doğan Mutlu'yu, Alpu ilçesinde Hüseyin Diner'i, Mahmudiye ilçesinde ise Mehmet Ateş'i aday gösterdiklerini belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mp Eskişehir Teşkilatı Aday Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement