Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı

Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı

Milli Eğitim bünyesinde yapılan tayinler sürüyor.

20.06.2014 15:43

Milli Eğitim bünyesinde yapılan tayinler sürüyor. Yenişehir Milli Eğitimi Müdürü Osman Şeker, Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne getirildi.

1964 yılında Erzincan'ın Mercan beldesinde doğan Osman Şeker, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. Öğretmenliğe 1987 yılında Hakkari Yüksekova'da başlayan Şeker, meslek hayatının 22 yıllık bölümünü çeşitli okullarda idareciliğin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde de bulundu. 2004-2009 yıllarında doğum yeri olan Mercan'da Belediye Başkanı olarak görev yapan Şeker, daha sonra yeniden döndüğü mesleğinde 2009 yılından bu yana da Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Evli ve üç çocuk babası olan Şeker, hafta başında Mudanya'daki görevine başladı.

Bu arada 2010 yılından bu yana Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan ve bir süredir de ilçedeki görevi vekaleten sürdüren Harun Sagun ise, 'uzman' olarak Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne görevlendirildi.

ŞUBE MÜDÜRLERİNE ROTASYON

Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yaklaşık 13 yıldır şube müdürü olarak görev yapan Dr. İrfan Bülbül ile İlhan Özkan'ın mecburi rotasyon sebebiyle ilçedeki görevlerinden ayrılacağı öğrenildi. Milli Eğitim'deki rotasyonlar kapsamında şube müdürlerinin ay sonuna kadar görevlerinden ayrılması bekleniyor. Birinci hizmet bölgesinde görevlerini tamamlayan şube müdürlerinin tayinlerinin kendi tercihleri sebebiyle il dışına olması bekleniyor.

Öte yandan Demirtaşpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde idarecilik görevinde bulunan Tüncer Bayık da, geçen ay Mudanya'da İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak göreve başladı. Bakanlığın yaptığı Göreve Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavında başarı gösteren Bayık, ilçede insan kaynakları, destek hizmetleri, hukuk ve strateji geliştirme bölümlerinden sorumlu olarak görev yapıyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement