Mudosk Sporcusu Erciyes Dağı Zafer Tırmanışını Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Mudosk Sporcusu Erciyes Dağı Zafer Tırmanışını Tamamladı

Mudosk Sporcusu Erciyes Dağı Zafer Tırmanışını Tamamladı

Muş Dağcılık, Doğa Sporları Arama ve Kurtarma Kulübü (MUDOSK) sporcusu Ezgi Küçükşantürk, Kayseri Erciyes Dağı Zafer Haftası Tırmanışı’nı başarılı bir şekilde tamamladı.

21.05.2016 16:31

Muş Dağcılık, Doğa Sporları Arama ve Kurtarma Kulübü (MUDOSK) sporcusu Ezgi Küçükşantürk, Kayseri Erciyes Dağı Zafer Haftası Tırmanışı'nı başarılı bir şekilde tamamladı.

Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun (TDF) 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Kayseri Erciyes Dağı Zafer Haftası Tırmanışı sona erdi. Muş Dağcılık, Doğa Sporları Arama ve Kurtarma Kulübü (MUDOSK) sporcusu Ezgi Küçükşantürk, başarılı bir şekilde gerçekleşen tırmanışa katıldı. TDF'nun tüm faaliyetlerine sporcu ve antrenör gönderdiklerini belirten MUDOSK Başkanı ve Muş Dağcılık İl Temsilcili Mehmet Çağlayan, sporcu sayısını arttırdıklarını söyledi. Yaz ve kış eğitim kamplarına gönderilen antrenör ve sporcuların her zaman başarılı olduğunu ifade eden Çağlayan, "Federasyonun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kayseri Erciyes Dağı Zafer Haftası Tırmanışı'na Ezgi Küçükşantürk katıldı. Sporcumuz tırmanışı diğer sporcularla birlikte başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Sporcumuzu tebrik ediyoruz. Her zaman dile getirdiğimiz gibi deprem, çığ, dağ arama kurtarma konusunda bölgemizin en eğitimli arama kurtarma ekibini bünyesinde barındıran MUDOSK, her yıl Türkiye Dağcılık Federasyonu eğitim kamplarına sporcu göndermektedir. Biz bu konuda üzerimize düşeni layıkıyla yerine getireceğiz" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudosk Sporcusu Erciyes Dağı Zafer Tırmanışını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement