Muğla'da Trafik Kazası; 1'si Ağır, 7 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Muğla'da Trafik Kazası; 1'si Ağır, 7 Yaralı

Muğla\'da Trafik Kazası; 1\'si Ağır, 7 Yaralı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen kazada 1’i ağır, 7 kişi yaralandı.

22.07.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen kazada 1'i ağır, 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Muğla- Fethiye karayolu Köyceğiz ilçesi Toparlar Mahallesi hastane kavşağında meydana gelen kaza sonucu bir Rus turist ve tatil için Denizli'den gelen 6 kişilik iki aile yaralandı. Oleksiy Stashkevych'in (33) kullandığı 48 ML 677 plakalı kamyonet lastiğinin patlaması ile sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçti. Kamyonet, Karşı şeritten gelen Abdülkadir Uludağ (58) yönetimindeki 43 SS 262 plakalı minibüs'e çarptı ve minibüsü şarampole yuvarladı.

Kazanın etkisi ile sürücü Abdülkadir Uludağ'ın (58) yanı sıra araçta yolcu olarak bulunan Bülent Kayaalp (35) Şükran Kayaalp (34) Zeynep Naz Kayaalp (10) Fatma Uludağ (56) ve Abdullah Kaan Uludağ (11) çeşitli yerlerinden yaralandı.

Rus uyruklu kamyonet sürücüsü Oleksiy Stashkevych'in (33) durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılar Köyceğiz Devlet Hastanesindeki ilk müdahale ve tedavilerinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla'da Trafik Kazası; 1'si Ağır, 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement