Muhtar Olamadı Ama Cumhurbaşkanı Oldu - Son Dakika
Güncel

Muhtar Olamadı Ama Cumhurbaşkanı Oldu

Muhtar Olamadı Ama Cumhurbaşkanı Oldu

Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yürüyüşünü ve son 20 yıllık politik mücadelesini konu alan Büyük Yürüyüş Belgeseli bu akşam 19:55'te TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

25.08.2014 09:38  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yürüyüşünü ve son 20 yıllık politik mücadelesini konu alan Büyük Yürüyüş Belgeseli bu akşam 19: 55'te TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Ahmet Hamdi Özsaraç'ın yapımcılığını üstlendiği belgesel, yakın tarihin karanlıkta kalan pek çok bilinmeyenini de ilk kez ekranlara taşıyor.

İSTANBUL'DA SEÇİM ZAFERİ

3 bölümden oluşan Büyük Yürüyüş Belgeseli'nin bu akşam yayınlanacak olan bölümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk büyük seçim zaferi olarak bilinen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın kazanılmasından AK Parti'nin kuruluş sürecine uzanan önemli olayların ele alındığı dönemin tanıkları ilk kez ekrana geliyor. Türkiye'yi 28 Şubat sürecine götüren karanlık ve zorlu dönemde Erdoğan'ı yalnız bırakmayan tanıklar tarihi süreçte yaşananları da ilk kez dile getirerek ekrana taşıyorlar.

İSTANBUL ÇÖP DAĞLARI İÇİNDE KAYBOLMUŞTU

elma'S medya tarafından hazırlanan 3 bölümlük Büyük Yürüyüş Belgeseli'nin ilk bölümünde susuzluktan kıvranan İstanbul'un durumu, çöp dağlarının içinde kaybolan tarihi yarım ada ve seçimden hemen sonra başlayan hizmet süreci ekranlara geliyor. Patlayan çöplüklerin içinde yeşeren İstanbul'un susuzluktan kurtuluşu, İstanbul'daki yerel yönetim başarısının bütün Türkiye'ye yayılması belgeselde yerini alıyor.

ANKETLERDE BİRİNCİ ÇIKAN ADAYLAR DİBE VURDU

Dönemin medyası ve kamuoyu araştırma şirketlerinin önem vermediği, hatta çoğu gazete ve televizyonun adını bile anmak istemediği Refah Partisi adayının, 1994 yerel seçimlerinde aldığı sonuç tüm dünyayı şaşkına çevirdi. Seçim anketlerinde kimsenin ihtimal vermediği o isme yakınlığı ile bilinen tanıklar Büyük Yürüyüş belgeseli için kamera karşısına geçti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muhtar Olamadı Ama Cumhurbaşkanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement