Muhtarlardan Maski'ye Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Muhtarlardan Maski'ye Teşekkür

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Salihli Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılış töreninde mahalle muhtarlarının tören alanına astırdığı pankartlar dikkat çekti.

18.04.2016 16:19

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Salihli'de gerçekleştirdiği Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılış törenine, muhtarların Başkan Cengiz Ergün'e ve MASKİ'ye teşekkür için hazırladıkları pankartlar damgasını vurdu. MASKİ'nin ilçede sunduğu hizmetler sayesinde dere ve kuyu suyu içmekten kurtulan Başlıoğlu ve Yeşilova mahalleleri, hazırladıkları pankartlarla teşekkürlerini ilettiler.

Yeşilova Mahalle Muhtarı Emir Sapmaz, mahallesi adına hazırladığı "Artık kuyu suyu içmiyoruz. MASKİ'nin sayesinde durup durup su içer hale geldik ve şehir dışına bile çıkarken damacanalara su doldurup kendi suyumuzdan başka su içemez olduk. Hizmetleriniz için teşekkürler Cengiz Başkanım" yazılı pankartla hizmetlerden duyulan memnuniyeti dile getirdi.

Dere suyu içiyorlardı

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün, dere suyu içen Başlıoğlu mahallesine temiz içme suyu sağlamak için 95 Mahalle Projesi kapsamında başlattığı çalışmalardan ötürü MASKİ'ye mahalleliden teşekkür geldi. Başlıoğlu Mahalle Muhtarı Tuncay Biçen, "Başlıoğlu içme suyuna kavuşuyor. Teşekkürler Cengiz Başkanım. Teşekkürler MASKİ" yazılı bir pankart asarak mahallesi adına teşekkürlerini sundu.

Muhtardan çiçekli teşekkür

Mevlütlü Mahalle Muhtarı Ünver Bozkaya, açılış konuşmalarının ardından kürsüye gelerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. MASKİ ekiplerince çalışmaları devam eden içme suyu tesisi ile, mahallenin en büyük sorunu olan temiz içme suyu problemi çözüme kavuşturulmuş olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtarlardan Maski'ye Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement