Muratpaşa'dan Şehide Mevlid - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'dan Şehide Mevlid

Muratpaşa\'dan Şehide Mevlid

Muratpaşa Belediyesi Hakkari-Van karayolunda terör örgütünce döşenen mayının patlatılması şehit olan polis memuru Serkan Çölkesen’in babaevinde mevlid okuttu.

21.09.2015 11:04

Muratpaşa Belediyesi Hakkari- Van karayolunda terör örgütünce döşenen mayının patlatılması şehit olan polis memuru Serkan Çölkesen'in babaevinde mevlid okuttu.

Hakkari-Van karayolunda polis aracının geçişi sırasında terör örgütünce döşenen mayının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Polis memuru 24 yaşındaki Serkan Çölkesen için Muratpaşa Belediyesi'nce mevlid okutuldu. Şehit polis memuru Serkan Çölkesen'in Kızıltoprak Mahallesi 988 Sokak'ta bulunan evlerinin önünde 5 hafızın katılımı ile okutulan mevlide yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı.

UYSAL, ÇÖLKESEN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Şehit polis memuru Serkan Çölkesen için okutulan mevlide Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğünü temsilen de Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Gökhan Demir katıldı. Şehit polis memuru Serkan Çölkesen'in Damla Apartmanı'ndaki evlerini de ziyaret eden Başkan Uysal, annesi Hacer Çölkesen, babası Bayram Çölkesen ve kardeşi Abdullah Çölkesen'e başsağlığı dileklerini iletti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'dan Şehide Mevlid - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement