Muş'ta Polisleri Taşıyan Aracın Kaza Yapması - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Polisleri Taşıyan Aracın Kaza Yapması

Muş'un Hasköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan özel harekat polisi Cüneyt Bankur'un (25) Elazığ'daki babaevinde hüzün hakim. Şehidin, Sürsürü Mahallesi Somuncubaba Sokak'taki babaevine gelen meslektaşları, aileye acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verdi.

17.09.2015 17:50

Muş'un Hasköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan özel harekat polisi Cüneyt Bankur'un (25) Elazığ'daki babaevinde hüzün hakim.

Şehidin, Sürsürü Mahallesi Somuncubaba Sokak'taki babaevine gelen meslektaşları, aileye acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Sağlık ekipleri, haber üzerine fenalık geçiren anne Emine ve baba Aziz Bankur'a müdahale etti. Daha sonra şehidin yakınları, Bankur'un cenazesini almak için Muş'a gitti. Şehidin babaevine ve bulunduğu binaya Türk bayrakları asıldı.

Bankur'un ağabeyinin de polis olduğu ve Elazığ Emniyet Müdürlüğünde görev yaptığı öğrenildi.

Bitlis'ten Muş Havalimanı'na giden özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın Hasköy ilçesi Eşme Pınar kavşağında kamyona arkadan çarpması sonucu Veysel Burak Ergül ve Cüneyt Bankur şehit olmuş, 2 polis de yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş'ta Polisleri Taşıyan Aracın Kaza Yapması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement