Müsiad Bu Kez Eğitimi Taşıyor - Son Dakika
Yerel

Müsiad Bu Kez Eğitimi Taşıyor

Müsiad Bu Kez Eğitimi Taşıyor

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak 19-20 Eylül 2014 tarihinde Bandırma Şubesinin ev sahipliğinde Milli Eğitim Bakanı Nadi AVCI’nın katılımı ile gerçekleştirilecek olan 87. Genel İdare Kurulu Toplantısı hakkında açıklamalarda bulundu.

18.09.2014 12:36

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak 19-20 Eylül 2014 tarihinde Bandırma Şubesinin ev sahipliğinde Milli Eğitim Bakanı Nadi AVCI'nın katılımı ile gerçekleştirilecek olan 87. Genel İdare Kurulu Toplantısı hakkında açıklamalarda bulundu.

"Düzce'nin eğitim ile ilgili sorunlarını Milli Eğitim Bakanımıza ileteceğiz" diyen İsmail Çakmak "MÜSİAD olarak yaklaşık 2 ayda bir gerçekleştirilen genel idare kurulu toplantısının 87.sini MÜSİAD Bandırma Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz. Bandırmada gerçekleştirilecek olan toplantının ana konusu eğitim olarak belirlenmiştir. Bu toplantıda T.C. Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı'ya verilmek üzere bir rapor hazırladık. Bu raporu hazırlarken ilimizde konu ile ilgili kurumlardan ve üyelerimizden bilgi aldık. Hazırladığımız bu raporun kısa bir sunumunu Bakanımız Avcı'ya yaparak ilimizde eğitim ile ilgili sorunlarını ve çözüm önerilerini aktaracağız" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Bu Kez Eğitimi Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement