Jeton Kart nasıl nakide çevrilir - Son Dakika
Yerel

Jeton Kart nasıl nakide çevrilir

Jeton Kart nasıl nakide çevrilir

Tüm hesaplarımız ticari olarak hizmet vermektedir. Kurumsa olmayan banka hesaplarımız bulunmamaktadır. Firmamızda Garantı Bankası

22.09.2016 13:04  Güncelleme: 03:18

Tüm hesaplarımız ticari olarak hizmet vermektedir. Kurumsa olmayan banka hesaplarımız bulunmamaktadır. Firmamızda Garantı Bankası, Yapı Kredı, Akbank, İş Bank, Finans Bank, İng Bank, Vakıf Bank, Ziraat Bankası, Halk Bankası , Teb, Denizbank bu banlara üzerinden bizlere havale işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Havale ücretleri ve işlem masrafları tamamen yatıran kişinin sorumluluğundan firmamıza her zaman tam net tutar yatırmanız gereklidir. Aksi takdirde ödemeniz onaylanmaz ve kartınız size teslim edilmez. Hesabınıza fazla para yatırma durumlarında ise alacak kaydınız oluşturularak bir dahaki işleminizde içerideki ücret kadar eksik tutar yatırabilirsiniz.

Garanti bankası ile jeton kart satın almak için telefon veya internet bankacılığı üzerinden hesaplarımıza almak istediğiniz kod miktarı kadar ücret göndermeniz gerekmektedir. Ücretinizi gönderdikten sonra bize bildirim yapmanız gereklidir. Garanti bankası havale ücreti 1 TL almaktadır. EFT işlem ücreti ise 3 TL olarak yansımaktadır. Eğer yapı kredi bankasından jeton kart satın almak istiyorsanız internet bankacılığınızın havale ve para gönderme seçeneğine tıkladıktan sonra bizim hesap bilgilerimizi giriniz. Daha sonra ücreti yazdıktan sonra gönder tuşuna basmanız gerekmektedir. Akbank havale ile almak için ise kullanıcı kodunuz ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra cep telefonunuza gelen şifreyi ekrana yazınız. Akbank havale ücretleri konusunda 2 TL kesinti yapmaktadır. Ayrıca Akbank'tan ödeme yapıktan sonra dekontlarınızı e-posta adresinize gönderebilirsiniz.

İş bankası havale ile jeton pin numarası satın alma işlemlerinde yenilenen iş bank mobil ve İş bank internet şubelerine güvenli bir şekilde giriş yaptıktan sonra havale bölümüne gelerek ücret gönderebilirsiniz. İş bankası havale ücretlerinde 1 TL 20 kuruş kesinti yapmaktadır. Eft işlemlerinde ise miktara göre kesinti uygulamaktadır. Finans bank havale yöntemi ile jeton kod numarasını güvenli bir şekilde alabilirsiniz. Geniş ve güvenli olan mobil uygulamasını telefonunuza indirerek kolay bir şekilde para gönderebilirsiniz. Finans bank havale ücreti 1 TL almaktadır. Ücret gönderirken bu miktara dikkat etmeniz gereklidir. İng bankası havale yöntemi ile jeton satın almak istiyorsanız bireysel veya kurumsal bölümünden giriş yaptıktan sonra sırasıyla hesaplarım, havale, başka hesaba havale adımlarını takip ederek bizlere hızlı bir şekilde ödeme gönderebilirsiniz. Vakıf bank havale yöntemi ile jeton satın almak isteyen müşterilerimizin ise internet şubesine giriş yapıktan sonra havale butonuna tıklayarak çıkan ödeme formuna bizim banka hesap bilgilerimizi yazarak ve işlemi onayla tuşuna bastıktan sonra hesabınıza ücret geçmiş olmaktadır.

Vakıf bank havale ücreti almamaktadır. Ziraat bankası ile jeton kart satın almak istiyorsanız mobil şube veya internet şubelerine giriş yaparak sırasıyla hesabım, başka hesaba havale adımlarını takip ederek ücret gönderebilirsiniz. Ziraat bankası işlem ücreti almamaktadır bunun için ülkemizde oldukça tercih edilen bir bankadır. Yine bir devlet bankası olan halk bankasından havale ile jeton satın alabilirsiniz. Halk bankasının internet şubesi biraz eski olduğundan dolayı kullanımı biraz zordur fakat para transferleri bölümünden havaleye tıklayarak ücret gönderebilirsiniz. Halk bankası 'da işlem ücreti almamaktadır.

Teb bankasıiçin kurumsal veya bireysel bölümünden kendinize uygun bir bölüme girerek para transferi bölümünden kolay bir şekilde ücret gönderebilirsiniz. Teb bankası 1 Lira 50 kuruş işlem ücreti almaktadır. Deniz bank havale ile jeton satın almak isterseniz havale bölümüne tıkladıktan sonra banka hesap bilgilerimizi yazınız. Bu bilgileri girdikten sonra gönde tuşuna basarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Yukarıda anlatıldığı gibi bu bankalardan çok kolay bir şekilde bizlere ücret gönderebilirsiniz. Tüm bankalarda geçerli olan açıklama kısmına sadece isim soy isim yazmanız gerekmektedir.

Türkiye'nin En Güvenli Yasal Kart Bayisi Olan SitemiziZiyaret Ederek Sipariş Verebilirsiniz.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jeton Kart nasıl nakide çevrilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement