Mustafa Ceceli Açıkhava'da Konser Verdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Mustafa Ceceli Açıkhava'da Konser Verdi

Mustafa Ceceli, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu.

08.08.2015 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Ceceli, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu.

"Turkcell Yıldızlı Geceler" konserleri kapsamında sahne alan Ceceli, Açıkhava'da en son 2010'da Ajda Pekkan ile sahne aldıklarını aktararak, "Harbiye denince, psikolojik olarak 'ne yapabilirim' düşüncesi oluşuyor. İnşallah beni sahnede çok güzel dans ederken göreceksiniz. Bu gece aynı zamanda DVD yapıyoruz. Yurtdışından gelen dansçı arkadaşlarımız var. 1 buçuk aydır onlarla çalışıyoruz ve bugün için güzel bir şov hazırladık" dedi.

Ceceli şarkılar için dansın önemine değinerek, "Bu konuda çalışmalarım devam ediyor. Herkes doğuştan Tarkan olamıyor, sahneyi dolduramıyor. Bu yönde, çalışarak yapılabilecek birçok şeyi yapmanın peşindeyim" diye konuştu.

Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği ünlü şarkıcı, yeni klibiyle ilgili güzel tepkiler aldıklarını belirterek klip çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

"İlle de Aşk", "Kiraz", "Aşkım Benim", "Hüsran", "Limon Çiçekleri", "Eksik", "Beni Yak", "Es", "Sensiz Olmaz ki" ve Zillerime Basıp" isimli şarkılarını seslendiren şarkıcı, kendisini dinlemeye gelen Ziynet Sali ve Bengü'yü sahneye davet ederek  "Hastalıkta Sağlıkta" eserini birlikte yorumladı.

Mustafa Ceceli ve Bengü, Türkiye'de yaşanan terör olaylarından büyük üzüntü duyduklarını belirterek yaşanan olumsuzlukların son bulması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Mustafa Ceceli Açıkhava'da Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cecelist: Bence cok guzel. 0 0 Yanıtla

Advertisement