Mustafakemalpaşa İHH Temsilciliği Açıldı, İlk Yardım Suriye'ye - Son Dakika
Yerel

Mustafakemalpaşa İHH Temsilciliği Açıldı, İlk Yardım Suriye'ye

Mustafakemalpaşa İHH Temsilciliği Açıldı, İlk Yardım Suriye\'ye

İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfının Mustafakemalpaşa Temsilciliği, düzenlenen törenle açılırken, vakıf, ilk yardımını Suriye'ye yaptı.

14.07.2014 14:36  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı'nın (İHH) Mustafakemalpaşa Temsilciliği, düzenlenen törenle açılırken, vakıf, ilk yardımını Suriye'ye yaptı.

İHH, Mustafakemalpaşa'daki iyilik hareketine 11 ayın sultanı Ramazan'da başladı. İHH Mustafakemalpaşa Temsilciliği'nin Balıkesir Caddesi'ndeki ofisinin açılışına Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Müftü Musa Uzun, İHH Bursa Başkan Yardımcısı Halil Asa, İHH Temsilcilik Başkanı Mustafa Bulut ve yardımsever vatandaşlar katıldı. Açılışta bir konuşma yapan İHH Bursa Yöneticisi Halil Asa, "İHH, Türkiye'den tüm dünyaya ulaşan bir hayır köprüsüdür" dedi.

İHH Temsilcisi Mustafa Bulut ise, "Bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış; savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış; evsiz, yurtsuz, tüm insanlara insani yardım ulaştırmak için çalışmalarımızı yürüteceğiz. Hedefimiz, değişen dünyada değişmeyen değerlerin yaşatılmasını sağlamaktır" dedi.

İlçe Müftüsü Musa Uzun'un dualarıyla açılışı yapılan İHH Mustafakemalpaşa Temsilciliği, ilk yardım TIR'ını Suriye'ye gönderdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafakemalpaşa İHH Temsilciliği Açıldı, İlk Yardım Suriye'ye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement