Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na Tebrik Telefonu - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na Tebrik Telefonu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kurtarılan rehinelere "Özgürlüğe ve ülkenize hoş geldiniz" dedi. Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu'nu da arayarak tebrik etti.

20.09.2014 12:56  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) tarafından Irak'ın Musul kentinde rehin alınan konsolosluk görevlilerinin Türkiye'ye getirilmesine ilişkin, "Kardeşlerime, vatandaşlarımıza 'özgürlüğe, vatanınıza hoş geldiniz' diyorum" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu arayıp rehinelerin kurtarılması nedeniyle kutladığı öğrenildi.

"VATANINIZA HOŞ GELDİNİZ"

Kılıçdaroğlu, yazılı açıklamasında, konsolosluk görevlilerinin IŞİD terör örgütünün elinde 101 gün rehin kaldıktan sonra kurtarıldığını anımsattı. Açıklamasında, "Kardeşlerime, vatandaşlarımıza 'özgürlüğe, vatanınıza hoş geldiniz' diyorum" ifadelerine yer veren Kılıçdaroğlu, rehinelerin kayıpsız ve sağlıklı kurtarılmış olmalarından büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Vatanımızın özgür topraklarına, ailelerine, yakınlarına ve özgürlüklerine kavuşan vatandaşlarımıza geçmiş olsun, aileleriyle milletimize de gözünüz aydın diyor, kurtarma operasyonunun düşünülmesi, planlanması, uygulanması ve tam istediğimiz gibi sonuçlandırılmasında payı, katkısı, emeği olan herkese teşekkür ediyor, sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum"

DAVUTOĞLU'NU ARADI

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu arayıp rehinelerin kurtarılması nedeniyle kutladığı öğrenildi.

CHP'den yapılan açıklamada, Davutoğlu'nu telefonla arayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun "49 vatandaşımızın IŞİD terör örgütünün elinden sağ salim kurtarılmasından büyük memnuniyet duydum, geçmiş olsun ve kutlarım" dediği belirtildi.

Davutoğlu'nun da böyle zamanlarda gösterilen birlik ve duyarlılığın önemine dikkat çekerek Kılıçdaroğlu'na teşekkür ettiği kaydedildi.

Kılıçdaroğlu\'ndan Davutoğlu\'na Tebrik Telefonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na Tebrik Telefonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • YEŞİL ORDULU: ÇAPULCVU AMA HIRSIZ DEĞİL. . . . 1 46 Yanıtla
  • 1453 kartalları: ÖP ELİNİ ÇAPULCU 21 9 Yanıtla
  • BOZKURT: HANİ ULEN MUHATAP ALIP GÖRÜŞMEYECEKTİN ÇARKÇI BAŞI. HAYATINIZ YALAN ENTRİKA SİZİN, PARA KOLTUK BÖYLE BİRŞEY İŞTE. 22 4 Yanıtla
  • PEKİŞTİRİLMESİ: BİR VATANDAŞ OLARAK BU DUYARLILIĞINIZDAN, MUHALEFET ETMEDİĞİNİZDEN DOLAYI, BENDE SİZİ KUTLUYOR. BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DÜŞMANLARIMIZ'A İNAT PEKİŞTİRİLMESİNİ DİLİYORUM. SAYGILARIMLA 24 0 Yanıtla
  • AYŞE KILIÇ: KLASİK CHP ÇARKLARINDAN BİRİSİ DAHA KARŞIMIZDA . BİRİSİ ŞEBEKE HASTALANDIM DER. FAKAT İÇTİĞİ SUYUN ŞEBEKE SUYU OLMADIĞINI ANLAR SONRA DA ÖZÜR DİLER. 15 6 Yanıtla
    BOZKURT: botoks merkezlerinde dolaşmaktan hayttan haberi yokki 0 0
  • işte o kadar..s: bükemediğin bileği öpeceksin. . 15 4 Yanıtla
  • dadaloglan: Kılıçdaroğlu bunu yaparsa kendisi ve partisi kazanır elbette rehinelerimizin kurtarılması büyük bir başarıdır ve taktire şayandır, muhalefetten beklediğimiz hamleler Kılıçdaroğlunu da tebrik ederim. . 16 0 Yanıtla
  • ecevitci genç: gerçek bir tebrik ise bende sizi kutlarım 10 1 Yanıtla
  • ikbal DEVECİ: YİNE ÇARK ETTİN BE KeMAL ABİ 5 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement