Mut'ta Asayiş ve Trafik Denetimleri Artırıldı - Son Dakika
Yerel

Mut'ta Asayiş ve Trafik Denetimleri Artırıldı

Mut\'ta Asayiş ve Trafik Denetimleri Artırıldı

Mersin Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından halkın refah ve huzurunun korunması amacıyla yürütülen asayiş ve trafik denetimleri arttırıldı.

11.10.2014 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından halkın refah ve huzurunun korunması amacıyla yürütülen asayiş ve trafik denetimleri arttırıldı.

Mut ilçesi, Mersin'i, Konya'ya bağlayan büyük kentlere geçiş noktası olması dolayısıyla, emniyet müdürlüğü kontrollerini arttırdı.

İlçenin giriş ve çıkışlarında günün belirli saatlerinde gerçekleştirilen denetimlerde, araçlar kontrol edilirken, şahısların kimlikleri üzerinden Genel Bilgi Toplaması (GBT) kontrolü yapılıyor.

İlçenin özellikle giriş-çıkışları ile ilçe merkezindeki kritik noktalarda konuşlanan ekipler, günün belirli saatlerinde araçları kontrol ediyor. Evrak kontrolünün yanı sıra mahkeme iznine tabi yapılan kontrollerle halkın huzurunu bozacak şahısların da tespiti yapılıyor.

Ekipler kontroller sırasında sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda da ikaz ediyor. Özellikle emniyet kemeri, hız, ışık ihlali ve özellikle motosiklet sürücülerini kask takmaları konularında dikkatli davranmaları istenen sürücüler kendileri ve karşılarındakilerin can ve mal güvenliği konusunda uyarılıyor.

Özellikle ilçenin huzuru için Şehir içi ve şehirlerarası güzergahların denetimlerine devam edileceğini söyleyen Mut İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, "Trafiğin yoğun olduğu Mut - Silifke ve Mut - Karaman Otoyolu güzergahında Halkın refah ve huzurunu kaçıracak hiçbir şeye müsaade etmiyoruz. Mahkeme kararıyla zaman zaman gerçekleştirdiğimiz bu kontrollerimiz devam edecektir. Araç sürücülerinin her zaman trafik kurallarına uymalarını, can ve mallarını tehlikeye atmamalarını diliyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mut'ta Asayiş ve Trafik Denetimleri Artırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement