Müzikseverler En Sevdikleri Grubu Warm Up'ta Zirveye Taşıyacak - Son Dakika
Güncel

Müzikseverler En Sevdikleri Grubu Warm Up'ta Zirveye Taşıyacak

Red Bull Warm Up, 2015 sezonunda interaktif bir platforma dönüşüyor.

17.03.2015 11:28

Müzikseverlere yeni sesler sunarak onların müzik algısını geliştirmek ve umut vadeden müzisyenleri dinleyicileri ile bir araya getirmek için hayata geçirilen Warm Up, 2015'te beş yeni grubun seslerini duyurmalarına ve hayran kitlelerini artırmalarına destek olacak. Sosyal medyada en çok beğeni alan ve takip edilen grup Londra'daki Red Bull Stüdyoları'na gidip kayıt yapma ve klip çekme şansı bulacak.

Yeni müzik gruplarını desteklemek, müzikseverlere yeni sesler sunarak onların müzik algısını geliştirmek ve umut vadeden müzisyenleri gençlerle bir araya getirmek için hayata geçirilen Red Bull Warm Up, 2015'te interaktif bir platforma dönüşüyor. Warm Up, yeni sezonda yerli müzik sahnesinden beş taze grubu konuk edecek. Bu kez dinleyiciler favori gruplarını Londra'ya giden yolda destekleyebilecek.

90BPM, Eskiz, Nilipek, roadside.picnic ve Son Feci Bisiklet, Mart ayı itibariyle Warm Up videoları ile platformda yerini alıyor. Dinleyiciler, tanıştıkları bu gruplar içinde beğendiklerini Twitter, Facebook, Soundcloud ve YouTube kanalları üzerinden takibe alarak destekleyebilecek. Beğenisi artan grupların sosyal medya puanı yükselirken, hayallerini gerçekleştirmek için şansları da artacak. Videolarını izleyerek, sosyal medyada takibe alarak ve elbette "like" ederek, dinleyiciler sevdikleri müzisyenlere destek olurken, puanlamada ulaşılan nihai rakam değil, artış oranları dikkate alınacak.

En yüksek puana sahip gruba Red Bull Londra Stüdyoları'nda kayıt fırsatı

Ekim 2015'e kadar devam edecek sosyal puanlamanın sonunda kazanan grup, özel bir kayıt gerçekleştirmek üzere Londra'daki Red Bull Stüdyoları'nın yolunu tutacak. Kazanan gruba, Londra'daki süreçte bir video ekibi de eşlik edecek ve tüm macera bir mini belgesele dönüşecek.

2015 yılında gruplar aynı zamanda yine üniverstie kampüslerindeki konserleriyle genç dinleyicilerle buluşurken, farklı festival sahnelerinde de geniş dinleyici kitlelerine ulaşabilecekler. Bu senenin Red Bull Warm Up grupları ile ilgili tüm haber, video, etkinlik bilgileri ve röportajlara http://www.redbull.com/warmup adresinden ulaşabilirsiniz.

2014'te Alpman and the Midnight Walkers, Bubituzak, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Kamufle, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Biz, Sapan, The Away Days, Gözyaşı Çetesi, Can Güngör ve Esas Çocuk gibi hip hop'tan indie'ye farklı türlerde müzik icra eden yetenekli isimleri ağırlayan Red Bull Warm Up; Çanakkale, Antalya ve İstanbul'daki kampus konserleri turnesiyle 2014 sezonunu noktalamıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müzikseverler En Sevdikleri Grubu Warm Up'ta Zirveye Taşıyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement