Narkotim Projesi" İstanbul'da Başladı - Son Dakika
Güncel

Narkotim Projesi" İstanbul'da Başladı

İstanbul Valisi Şahin: "Öncelikli hedefimiz, gençlerimizi bağımlılıktan, özellikle uyuşturucu bağımlılığından kurtarmak, onları bu kötü yola, bugünün hastalığı olan ama asıl geleceğimizi tehdit eden bu alışkanlığa karşı muhafaza etmeye çalışmaktır"

11.12.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Valisi Vasip Şahin, gençleri bağımlılıktan, özellikle uyuşturucu bağımlılığından kurtarmayı ve geleceği tehdit eden bu alışkanlığa karşı muhafaza etmeye çalışmayı hedeflediklerini bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Narkotim Projesi" için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Yerleşkesi'nde tören düzenlendi.

Ankara'da gerçekleştirilen törenin ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasının barkovizyondan canlı izlenmesinin ardından konuşan İstanbul Valisi Şahin, uyuşturucunun sadece Türkiye için değil, tüm dünyanın en büyük sorunlarından biri olduğunu anlattı.

Şahin, "Bu yangın sadece ülkemizi değil, tüm dünyayı sarmış durumda. Bu yangını ne kadar erken söndürebilirsek, önce ailemize, sonra şehrimize, ülkemize ve insanlığa o kadar büyük iyilik yapmış olacağız" dedi.

Gençleri bağımlılıktan kurtarmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Şahin, şunları söyledi:

"Öncelikli hedefimiz gençlerimizi bağımlılıktan, özellikle uyuşturucu bağımlılığından kurtarmak, bu kötü yola, bugünün hastalığı olan ama asıl geleceğimizi tehdit eden bu alışkanlığa karşı muhafaza etmeye çalışmaktır. Bugün 50 araç, 50 motosiklet ve 8'i amir 188 personelimizle İstanbulumuz'da bu çalışmanın başlangıcını yapıyoruz. İnşallah sokakta daha çok mücadelemiz olacak. Kötü niyetli, bu işin ticaretini yapan, istikbalimizi tehdit eden suçlularla daha etkin mücadele yapılacak. Bunun yanında sadece polisiye tedbirler değil, sivil toplum kuruluşlarımız ve bu işe gönüllü olan herkesle sokak sokak, mahalle mahalle, aile aile bu işin çalışmasını yürüteceğiz. Ben, çalışma arkadaşlarımıza verimli, bereketli, kazasız belasız, başarılı çalışmalar diliyorum. Şimdiden gösterecekleri fedakarlık için kendilerine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve beraberindeki yetkililerin kurdele kesmesinin ardından "Narkotim Projesi"nde görev alan polisler, araçları ve motosikletleriyle çalışma bölgelerine hareket etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Narkotim Projesi' İstanbul'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement