Necip Kalkan: "Türkiye 1 Kasım'dan Sonra AK Parti ile Kalkınmaya Devam Edecek" - Son Dakika
Yerel

Necip Kalkan: "Türkiye 1 Kasım'dan Sonra AK Parti ile Kalkınmaya Devam Edecek"

Necip Kalkan: "Türkiye 1 Kasım\'dan Sonra AK Parti ile Kalkınmaya Devam Edecek"

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Kalkan, Karabağlar Devrim Mahallesinde Çakıcı ailesinin evine konuk oldu.

27.10.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Kalkan, Karabağlar Devrim Mahallesinde Çakıcı ailesinin evine konuk oldu. Kalkan Çakıcı ailesine 1 Kasım seçim beyannamesinden bahsederek, "Biz İzmir'de başın düşerse dara Necip Kalkan'ı ara dedik yola çıktık. Partimiz de öyle bir seçim beyannamesi hazırladı ki tek başımıza iktidara gelip buradaki taahhütlerimiz hayata geçtiğinde artık başı dara düşen kalmayacak" dedi.

Yaklaşan 1 Kasım Seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Kalkan Çakıcı ailesinin Karabağlar'daki evini ziyaret etti. AK Parti iktidarları döneminde, devleti doğumdan emekliliğe kadar vatandaşın hizmetkarı yaptıklarını vurgulayan Kalkan, "Ülkemizde AK Parti iktidarı ile okuldayken, çalışırken, üretirken, iş kurarken, emeklilikte, hizmet yanınızda. Kadının çocuğun, yaşlının engellinin hemen yanı başındayız. Sadece sevinçte değil, tasada da zor zamanda da sizlerleyiz. Doğumdan emekliliğe kadar insanımız için hizmet ve proje ürettik sizlerin desteğiyle 1 Kasım'dan sonra da üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

"YANI BAŞIMIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Asgari ücretlilere TOKİ'den uygun şartlarda ev sahibi olma imkanı sağlayacaklarını belirten Kalkan, "İlk kez ev sahibi olacakların biriktirdiği yüzde 25 peşinatın yüzde 15!i bizden. Çocuğu için çeyiz hesabı açarak tasarruf yapana çocuğu evlenirken, Çeyiz Hesabı'nda biriken miktara yüzde 20 oranında biz katkı veriyoruz. 1 Kasım Genel Seçimlerinde sonra tek başımıza iktidara geldiğimizde ihtiyaç duyduğunuz anlarda yanı başınızda olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Necip Kalkan: 'Türkiye 1 Kasım'dan Sonra AK Parti ile Kalkınmaya Devam Edecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement