Nejat İşler'den, Başkan Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Nejat İşler'den, Başkan Kocadon'a Ziyaret

Nejat İşler\'den, Başkan Kocadon\'a Ziyaret

Muğla 1. Amatör Küme A Grubu'nda namağlup şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e yükselen Gümüşlük Gençlikspor'un başkanı ünlü oyuncu Nejat İşler, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

24.02.2016 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla 1. Amatör Küme A Grubu'nda namağlup şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e yükselen Gümüşlük Gençlik spor'un başkanı ünlü oyuncu Nejat İşler, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Nejat İşler, yeni sezon öncesi kulübün tesislerinde yenileme çalışmaları yapmayı planladıklarını, bu amaçla hazırladıkları projeleri hakkında Başkan Kocadon'la fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Tesiste tribünlerden soyunma odasına, zeminden çevre düzenlemesine kadar geniş çaplı bir yenileme amaçladıklarını belirten Başkan İşler, ayrıca yeni bir antrenman sahası ile konferans, eğitim ve toplantı salonlarının da yer alacağı bir spor ve gençlik kompleksi yapmak istediklerini dile getirdi. Bodrum Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında yer aldıklarını belirten Başkan Kocadon, Gümüşlük Gençlikspor'a da ellerinden geldiğince destek olacaklarını ifade etti. - Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Nejat İşler'den, Başkan Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement