Nejat İşler Maçın Heyecanından Yerinde Duramadı -2 - Son Dakika
Güncel

Nejat İşler Maçın Heyecanından Yerinde Duramadı -2

Nejat İşler Maçın Heyecanından Yerinde Duramadı -2

Oyuncu Nejat İşler, taraftarı olduğu amatör ligde oynayan Gümüşlükspor'un TEK Yeniköy Termikspor maçını tribünden izledi.

07.12.2014 21:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Nejat İşler, taraftarı olduğu amatör ligde oynayan Gümüşlükspor'un TEK Yeniköy Termikspor maçını tribünden izledi. Maç sırasında çok heyecanlanan İşler, zaman zaman hakem kararlarına da tepki gösterdi.

Yılın büyük bölümünü Bodrum'a bağlı Gümüşlük Mahallesi'ndeki evinde geçiren Nejat İşler, taraftarı olduğu Muğla 1. Amatör Küme A Grubu'nda mücadele eden Gümüşlükspor'un TEK Yeniköy Termikspor maçını avukat arkadaşı Göray Karadut ve bir grup arkadaşıyla izledi.

Gümüşlük Stadı'ndaki maç öncesinde Gümüşlüksporlu futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren İşler'in maç boyunca ve devre arasında sık sık sigara içmesi dikkat çekti. Rakip takımın 70'inci dakika gelen gölüyle yıkılan İşler, zaman zaman hakem hatalarına tepki gösterdi. Oyunun son dakikasında gelen beraberlik golüyle İşler büyük sevinç yaşadı.

Geçen hafta Datça Belediyespor ile oynanan maçta kale arkasında iki arkadaşıyla birlikte içki içtiği için Kabahatler Kanunu gereği 80'er lira para cezası kesilmesi ulusal basında ve internet sitesinde haber olması nedeniyle İşler'in hiç kimseye kırgın olmadığını belirten arkadaşı Göray Karadut, Hiç kimse ile polemiğe girmek istemiyor. Gümüşlük'te kendine geldi. Doktorlar ona 'Sigara ve içki içemezsin demedi ki. O'da bildiği gibi yaşamak istiyor kimseye hesap verme durumunda değil. İçki sigaradan değil ama bu heyecanlı Gümüşlük maçları Nejat'ı çok etkiliyor dedi. İşler maçtan hemen sonra sessizce stattan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nejat İşler Maçın Heyecanından Yerinde Duramadı -2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement