Nejat Uygur'un 'Marko Paşa'sı Aliağa'ya Geliyor - Son Dakika
Yerel

Nejat Uygur'un 'Marko Paşa'sı Aliağa'ya Geliyor

Nejat Uygur\'un \'Marko Paşa\'sı Aliağa\'ya Geliyor

Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Türk tiyatrosunun komedi dalındaki en büyük ustalarından Nejat Uygur’un uzun yıllar başarıyla sahnelediği ‘Marko Paşa’ isimli oyunu İzmir’in Aliağa ilçesinde tiyatroseverlerle buluşacak.

10.07.2015 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Türk tiyatrosunun komedi dalındaki en büyük ustalarından Nejat Uygur'un uzun yıllar başarıyla sahnelediği 'Marko Paşa' isimli oyunu İzmir'in Aliağa ilçesinde tiyatroseverlerle buluşacak.

Aliağa Belediyesi tarafından Ramazan ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında tiyatroseverler ile buluşacak olan oyun, Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından sahnelenecek. Franz Von Schönthan ve Gustav Kadelburg tarafından yazılan oyun, Nejat Uygur tarafından geleneksel Türk Tiyatrosuna uyarlandı. 15 farklı şarkıyla ve danslarla zenginleştirilerek tuluat ve modern tiyatronun harmanlandığı oyun, operet tadında seyirciye sunulacak.

Kahkaha garantili 'Marko Paşa' müzikalinin yönetmenliğini Uğur Babürhan yaparken, oyunun kadrosunda, Süheyl ve Behzat Uygur, Şahnaz Çakıralp, Uğur Babürhan, Leyla Yüngül, Önder Keskin, Burcu Afşin, Ömer Yılmaz ve uzun bir aradan sonra tekrar seyirci karşına çıkacak Nejla Uygur yer alıyor.

12 Temmuz Pazar günü Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda saat 22.00'de sahneye konulacak oyunun biletleri 5 TL olarak belirlenirken, oyunu izlemek isteyenlerin biletlerini ASEV gişelerinden ve biletix üzerinden temin edebileceği duyuruldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nejat Uygur'un 'Marko Paşa'sı Aliağa'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement