Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: İdamın Yeniden Tartışılmasından Yanayım - Son Dakika
Güncel

Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: İdamın Yeniden Tartışılmasından Yanayım

Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: İdamın Yeniden Tartışılmasından Yanayım

Nevşehir Belediye Başkanı Ak Partili Hasan Ünver, Mersin'in Tarsus İlçesi tarafından öldürülen üniversite öğrencisi, 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın ardından Türkiye'de idamın yeniden tartışılması gerektiğine inandığını söyledi.

17.02.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Belediye Başkanı Ak Partili Hasan Ünver, Mersin'in Tarsus İlçesi tarafından öldürülen üniversite öğrencisi, 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın ardından Türkiye'de idamın yeniden tartışılması gerektiğine inandığını söyledi.

Hasan Ünver, kısa süre önce düzenlenen '4'üncü Olağan Kongre' ile AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilen Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek, başarı diledi. Ünver, tek liste halinde AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu'na seçilen kadınların hayırlı hizmetlerde bulunması dileğinde bulundu. Belediye Başkanı Hasan Ünver, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'a Allah'dan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dilediğini bu cinayetin insanlık adına kapkara bir leke olarak da değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Hasan Ünver şöyle dedi:

"Bu vahşiliği, bir kadına veya erkeğe yapılmış olarak ele almamak lazım. Bu hunharca davranış insanlığa yapılmıştır. Kişi hakkının gasp edilmesi noktasında tüm muğlak ifadelerden arınmış, ayağı basan tanımlar ile Türkiye'de idam cezasının yeniden tartışılması gerektiğine inanıyorum." - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: İdamın Yeniden Tartışılmasından Yanayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement