Nevşehir?de Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Nevşehir?de Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Nevşehir?de Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Nevşehir'de demokrasi Nöbeti devam ediyorNevşehirlilerin darbe girişimine karşı 'Demokrasi Nöbeti' Diriliş Meydanı'nda devam ediyor.

24.07.2016 07:13

Nevşehir'de demokrasi Nöbeti devam ediyor

Nevşehirlilerin darbe girişimine karşı 'Demokrasi Nöbeti' Diriliş Meydanı'nda devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan Demokrasi Nöbetine aralıksız devam ediyor.

Türk Telekom önü Diriliş Meydanı'nı bayraklarla süsleyen vatandaşlar, 7 den 70'ye tek vücut halinde demokrasi nöbetlerini sabahın erken saatlerine kadar sürdürdü.

Demokrasi nöbetine, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider,İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'de katıldı

MİLLETİMİZ TARİH YAZDI

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Meclis Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, tarihi şan ve şereflerle dolu Türk Milleti'nin, 15 Ağustos 'da bir grup hainin alçakça yaptığı darbe girişimine karşı onurlu ve kahramanca dik duruş sergileyerek yine bir tarih yazdığını belirtti.

Darbe girişiminin ardından çıkartılan OHAL uygulamasının tamamen terör örgütü FETÖ Paralel Devlet Yapılanması içerisinde yer alan hainlerin en kısa zamanda ortaya çıkartılıp gereken cezalara çarptırılması amacını taşıdığını vurgulayan Açıkgöz: ? OHAL milletimizin sosyal ve ekonomik alanlardaki çalışmalarını kesinlikle engellemeyecek. Şerefsizce ve alçakça ihanet içerisinde olan FETÖ/PDY mensuplarının en kısa süre içerisinde yakalanarak cezalandırılması amacını taşıyor. İnşallah daha müreffeh ve daha huzurlu hale geleceğiz."şeklinde konuştu.

MİLLETİ DİNLEDİKLERİ KADAR ALLAH'I DİNLEMEDİLER

Vali İlhami Aktaş coşkulu halk topluluğuna seslenirken 15 Temmuz darbe girişiminden sonra meydanlarda, sokaklarda darbecilere karşı kahramanca mücadele eden Türk Milleti'nin ortaya koyduğu bu fedakarlığın her övgünün üzerinde bir hareket olduğunu kaydetti.

Diriliş Meydanı'nda demokrasi nöbetinde bulunan vatandaşlara Beşir Derneği yöneticileri tarafından çorba ikramında bulunuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir?de Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement