Nevşehir Modern Pazar Yeri Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Nevşehir Modern Pazar Yeri Hizmete Girdi

Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılan modern pazar yeri hizmete girdi.

10.12.2012 17:20

Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılan modern pazar yeri hizmete girdi.

İbrahimpaşa Mahallesi'nde toplam 36 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapımı tamamlanan modern pazar yerinde, pazar alanlarının dışında sosyal amaçlı birimler de dikkat çekiyor.

Nevşehir Modern Pazar yeri, halkın pazar alışveriş ihtiyacını daha hijyenik ortamda yapmalarının sağlanmasının yanında, sosyal amaçlı birimleri ile de özellikle ev hanımları bakımından ideal bir alışveriş merkezine de dönüşüyor.

Bebekleri ile birlikte alışveriş yapmak isteyen ev hanımları için bebek bakım ve çocuk oyun odası ile dinlenme birimlerinin de oluşturulduğu modern pazar yerinin alt katında yaklaşık 1000 kişilik 2 bin 942 metrekarelik bir alanda çok amaçlı salon, 250 araçlık otopark, polis, zabıta ve veteriner hizmet üniteleri de yer alıyor.

Yürüyen merdivenin yanı sıra engelli ve yaşlı vatandaşlar için asansörün de bulunduğu pazar yerinde, pazar tezgahları ile birlikte, 105 işyeri, balık ve peynir satış üniteleri de bulunuyor.

-Başkan ünver, pazar yerini gezdi

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, beraberindeki bir heyet ile birlikte yapımı tamamlanarak halkın hizmetine giren modern pazar yerini gezerek, pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Beraberinde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ile Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Osman Güneri ve Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ile modern pazar yerini gezen Başkan Ünver, pazar esnafı ve vatandaşlara hayırlı pazarlar temennisinde bulundu.

Ünver'in pazar yeri ziyaretinde vatandaşlar, böyle bir merkezin Nevşehir'e kazandırmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

Yayıncı: Yücel Velioğlu - NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nevşehir Modern Pazar Yeri Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement