Ngc Başkanı Ekici, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ngc Başkanı Ekici, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti.

19.03.2015 10:44

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti.

Ekici, beraberindekilerle ilk olarak Şanlıurfa'da 1978 yılında teröristlerce şehit edilen polis Ekrem Çölyen'in kızları Zeliha Temel ve Hatice Tümay'a Nevşehir merkezde bulunan evinde ziyarette bulundu. Nevşehir'de çeşitli kurumlarda yaşadıkları sıkıntıları Ekici'ye aktaran şehit yakınları, devlet tarafından kendilerine verilen hakların kurumlar tarafından uygulanmadığını söyledi.

Ekici ve beraberindeki heyet, daha sonra 1995 yılında Diyarbakır Lice'de teröristlerce şehit edilen jandarma komando er Ali Kayaca'nın annesi Fatma, babası Celalettin ve kardeşi Emine Kayaca'yı Ortahisar'da bulunan evinde ziyaret etti. Şehit ailesiyle sohbet eden Ekici, ailenin sorunları dinledi.

Şehit ailelerine, şehitlerinin fotoğraflarının ve Çanakkale Şiiri'nin bulunduğu tablo hediye eden Ekici, sorunlarının çözümleri için gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

Ziyarette, Ekici'ye, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Malül Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, NGC Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çamur ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu delegesi Alpaslan Körükcü eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ngc Başkanı Ekici, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement